Koložvárské zelí
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 996 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,28 g |
Tuky | 36,37 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 7,55 g |
Sůl | 18,36 g |
Sacharidy | 199,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2023 11:27
Lucia741: jedlo sa trávi. Trávy rastu na trávniku. no a bacily, len tak na okraj
17. 6. 2023 22:49
Uvarené už viackrát podľa tvojho receptu.
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
24. 10. 2022 12:32
Eja57 (moderátorka): určite bude dobré, robila som niekoľkokrát z granulatu. Kocky sú, podľa mňa, tuhé, nemám ich veľmi rada. Granulat povarím v osolenej vode, potom scedím, poriadne vyžmýkam. No a potom dám variť ako perkelt, ku koncu dávam aj čerstvú červenú papriku na malé kocky, dá tomu dobrú chut. Nech sa podarí a chuti
24. 10. 2022 09:33
tejaja: magdalenka
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l
24. 10. 2022 08:08
Synovi som zvykla robiť segedín so sójovými kockami a s rastlinnou smotanou. Koložvárska kapusta je dosť špecifická aj vďaka dobrej údenej klobáse.
23. 10. 2022 21:00
Eja57 (moderátorka): Evička, ja by som nedávala granulát, ale skôr sójové kocky. Alebo by som radšej použila kocky + tofu s chilli namiesto tej pikantnej klobásy. To by som tiež nakrájala na kocky. Keď by si robila, daj vedieť ako to dopadlo, ale ja si myslím, že by to bolo dobré.
23. 10. 2022 10:39
Terezko, já věděla, že tu recept na tuhle dobrotu od Tebe bude. Už jsem dlouho nedělala, tak jsem si to chtěla oživit. Ale - potřebuji udělat veg verzi. Když udělám "perkelt" ze sojoveho granulatu, bude to podle Tebe fungovat?
20. 5. 2014 19:07
chocolate: Nesmie to plávať. Tej šťavy mám toľko, koľko ostane po dusení mäsa, teda tak, ako podleješ mäso pred dusením. Mäso vždy robím v kuchte ( papiňáku ) a vody podlejem toľko, aby mäso bolo zakryté.
20. 5. 2014 17:15
Mam ho prave v priprave, jen trochu vaham, kolik stavy je ok, protoze vetsinou vidim pomerne kompaktni hmotu a tady to na nekterych pridanych fotkach trochu plave.Bude to premiera, takze nemam predstavu, jaky ma byt vysledek.Temer totozny recept jsem si nasla na strankach nasi Jarusky-zizaly.
8. 2. 2012 15:36
Přidávám fotky, nezbylo
8. 2. 2012 11:24
Máme dnes héééč
2. 6. 2010 14:00
Simi, tak to udělej, je to lahůdka Hele a já to nehodnotila , napravuju, znám, dělám, mňam
2. 6. 2010 13:57
NIkdy jsem to nedělala,ale slyšela o tom,že je koložvarské zelí výborné.Tak dávám do oblíbených a jistě vyzkouším.dávám bod
2. 6. 2010 13:45
Ja ho delavam take a je vynikajici.Na dno pekacku pridavam anglickou slaninku.Delavam ve velkym pekacku a myslim jsi,ze zbyde i na druhy den,ale malokdy se to povede,pridavam bodik,super papani
24. 10. 2008 09:59
Koložvárska kapusta je VYNIKAJÍCÍ. I když se zdá kombinace rýže-zelí, šílená je to výborné. A opravdu stojí za vyzkoušení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 17 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 10 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 10 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 10 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 13 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 13 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 15 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 16 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma kysané zelí. Jak ho naložit a ochutit, jak dlouho zelí kvasí a jak ho používat
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: kolozvarska kapusta koložvárské zelí kolozvarska kapusta recept kolosvarska kapusta koložvarská koložvárské zelí recept recepty ze zelí kolovařské zelí kapustové zelí kološvarská kolozvarska zeli recept koložvárska kapusta recepty koložvarské zelí maso na kyslo kysla kapusta recept koložvárská kološvárské zelí koložvarská kapusta video kapustové zelí recept kolozvarska kapusta.sk
Suroviny: plecko vepřové, klobása pikantní, cibule, zelí kysané, rýže, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, olej, smetana zakysaná
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
15 názorů