Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koložvárské zelí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

10. 7. 2008 06:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 996 kJ / 1 672 kcal
Bílkoviny126,28 g
Tuky36,37 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 7,55 g
Sůl18,36 g
Sacharidy199,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mata3636 mata3636

18. 6. 2023 11:27

Lucia741: jedlo sa trávi. Trávy rastu na trávniku.;-) no a bacily, len tak na okraj :-K

Lucia741

17. 6. 2023 22:49

Uvarené už viackrát podľa tvojho receptu.
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."

Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.

mata3636 mata3636

24. 10. 2022 12:32

Eja57 (moderátorka): určite bude dobré, robila som niekoľkokrát z granulatu. Kocky sú, podľa mňa, tuhé, nemám ich veľmi rada. Granulat povarím v osolenej vode, potom scedím, poriadne vyžmýkam. No a potom dám variť ako perkelt, ku koncu dávam aj čerstvú červenú papriku na malé kocky, dá tomu dobrú chut. Nech sa podarí a chuti :-K

Eja57 Eja57

24. 10. 2022 09:33

tejaja: magdalenka
Děvčata, děkuji:-*
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l

magdalenka magdalenka

24. 10. 2022 08:08

Synovi som zvykla robiť segedín so sójovými kockami a s rastlinnou smotanou. Koložvárska kapusta je dosť špecifická aj vďaka dobrej údenej klobáse.

tejaja tejaja

23. 10. 2022 21:00

Eja57 (moderátorka): Evička, ja by som nedávala granulát, ale skôr sójové kocky. Alebo by som radšej použila kocky + tofu s chilli namiesto tej pikantnej klobásy. To by som tiež nakrájala na kocky. Keď by si robila, daj vedieť ako to dopadlo, ale ja si myslím, že by to bolo dobré.;-)

Eja57 Eja57

23. 10. 2022 10:39

Terezko, já věděla, že tu recept na tuhle dobrotu od Tebe bude. Už jsem dlouho nedělala, tak jsem si to chtěla oživit. Ale - potřebuji udělat veg verzi. Když udělám "perkelt" ze sojoveho granulatu, bude to podle Tebe fungovat? :-K

tejaja tejaja

20. 5. 2014 19:07

chocolate: Nesmie to plávať. Tej šťavy mám toľko, koľko ostane po dusení mäsa, teda tak, ako podleješ mäso pred dusením. Mäso vždy robím v kuchte ( papiňáku ) a vody podlejem toľko, aby mäso bolo zakryté. ;-)

chocolate chocolate

20. 5. 2014 17:15

Mam ho prave v priprave, jen trochu vaham, kolik stavy je ok, protoze vetsinou vidim pomerne kompaktni;-) hmotu a tady to na nekterych pridanych fotkach trochu plave.Bude to premiera, takze nemam predstavu, jaky ma byt vysledek.Temer totozny recept jsem si nasla na strankach nasi Jarusky-zizaly.

spagetka spagetka

8. 2. 2012 15:36

Přidávám fotky, nezbylo :-p:-p:-D:-D

spagetka spagetka

8. 2. 2012 11:24

Máme dnes héééč:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

2. 6. 2010 14:00

Simi, tak to udělej, je to lahůdka :-p:-p:yes: Hele a já to nehodnotila :-O:-O:-O, napravuju, znám, dělám, mňam :-D:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 6. 2010 13:57

NIkdy jsem to nedělala,ale slyšela o tom,že je koložvarské zelí výborné.Tak dávám do oblíbených a jistě vyzkouším.;-)dávám bod:yes:

Inecka

2. 6. 2010 13:45

Ja ho delavam take a je vynikajici.Na dno pekacku pridavam anglickou slaninku.Delavam ve velkym pekacku a myslim jsi,ze zbyde i na druhy den,ale malokdy se to povede:-D:-D:-p,pridavam bodik,super papani

Svetlana Svetlana

24. 10. 2008 09:59

Koložvárska kapusta je VYNIKAJÍCÍ. I když se zdá kombinace rýže-zelí, šílená je to výborné. A opravdu stojí za vyzkoušení.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kolozvarska kapusta koložvárské zelí kolozvarska kapusta recept kolosvarska kapusta koložvarská koložvárské zelí recept recepty ze zelí kolovařské zelí kapustové zelí kološvarská kolozvarska zeli recept koložvárska kapusta recepty koložvarské zelí maso na kyslo kysla kapusta recept koložvárská kološvárské zelí koložvarská kapusta video kapustové zelí recept kolozvarska kapusta.sk

Suroviny: plecko vepřové, klobása pikantní, cibule, zelí kysané, rýže, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, olej, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Koložvárské zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kJJ