jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Levné a rychlé rizoto

Levné a rychlé rizoto
nahoru
Levné a rychlé rizoto Levné a rychlé rizoto
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Jiné maso

Suroviny:

4 sáčky rýže
pytlík mražené zeleniny s kukuřitcí
vepřové ve vlastní šťávě(konzerva)
cibule
tvrdý sýr
sůl
pepř
sladká paprika

Postup přípravy receptu

Otevřeme konzervu, maso vyklopíme, seškrábneme si sádlo a všechen tuk co je kolem masa a dáme do hrnce. Nakrájíme cibuli a dáme restovat, mezitím si nakrájíme maso na kostičky, přidáme do hrnce, trochu osolíme, opepříme, chvíli opékáme, pak přidáme sladkou papriku, trochu podlijeme vodou, přidáme mraženou zeleninu a dusíme dokud zelenina nezměkne. Mezitím si dáme vařit rýži. Jak je rýže uvařená, nasypeme do hrnce, promícháme. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
4 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Levné a rychlé rizoto"

autor: Jitka1312
vloženo: 11.07.2013 13:40:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné a rychlé smajlik Doporučuji smajlik

autor: Monu (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.01.2012 11:26:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rychlé a výtečné rizoto, není co dodat :)smajlik

autor: pajuska123
vloženo: 06.05.2011 08:07:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucka:
Ta se vyvaří,jak v mém případě,tak i v případě Pejli...:autor: Pejli
Dělám podobně, jen tu rýži nedávám vařit zvlášt, ale už i s tou vepřovkou. Nasákne tak do ní chut

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2011 21:29:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rizoto vyzkouším jen mě tam zaráží ta voda to slyším poprvé jak pak dosáhnete toho aby při podávání tam žádná voda nebyla? viz. fotka

autor: senior (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2011 23:02:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vepřová konzerva - dívejte se na štítek. Zázračné konzervy obsahují i 16% masa vepřového. Nejkvalitnější, např. Hamé nebo dříve zvané \"čínské\", obsahují až 72% masa. Bohužel běžně stojí kolem 40Kč. Ale když jsou v některém z řetězců, pak se dají koupit kolem 28Kč. Tak si jich koupím klidně 10, neboť dlouho nevydrží (mažu si je na chleba). Já osobně ještě rizoto trochu vylepšuji kečupem.

vloženo: 04.05.2011 19:02:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Z velice dávných dob známsmajlikale to byly konzervy opravdu"masové"smajlikJinak jako rychlovku to neodsuzujusmajlik+smajlik

vloženo: 04.05.2011 12:38:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pejli:Jana Remkova: děvčata díky moc to určitě vyzkouším,sice nevím s jakou konzervou,domácí Žížalo nemámsmajliksmajlik,ale já si něco vymyslím.Díky mocsmajliksmajlik

vloženo: 04.05.2011 12:33:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona Kucerova: Simi ano, asi tolik, pak s tím do trouby a to už vysleduješsmajlik

autor: zizala
vloženo: 04.05.2011 12:27:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hella: Z domácí konzervy smajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2011 12:17:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

toto rychlorizotko dělávám takésmajliksmajlik někdy přidávám pro jinou chuť i trochu kari kořenísmajlik

autor: Pejli
vloženo: 04.05.2011 12:15:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona Kucerova:Jo Simi, přesně tak smajlik

vloženo: 04.05.2011 12:00:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:děvčata prosím, jen mi prozraďte kolik té vody dát???Jako když vařím rýži?? 1:2 smajlikbych si to zkusilasmajliksmajlik

vloženo: 04.05.2011 11:39:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A protože se s Pejli celkem důvěrně známe, dělám taky tak. Rizoto není suché, je moc dobrésmajliksmajlik

autor: Hella
vloženo: 04.05.2011 11:37:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano, tohle je rizoto mého mládí smajlik, když jsem se učila vařit a k dostání byly výborné čínské vepřové konzervy. Dneska nevím, z čeho bych to vařila smajlik Ale dělala jsem to tak, že na osmahnutou cibulku jsem vyklopila konzervu, promíchala s rýží, zalila vodou a vařila. Rýže měla po vepřové šťávě úžasnou chuť.

autor: Pejli
vloženo: 04.05.2011 11:36:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám podobně, jen tu rýži nedávám vařit zvlášt, ale už i s tou vepřovkou. Nasákne tak do ní chut smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recepty rychlé a levné recept na levné rizoto levné recepty z masa rizoto recept levne rychlé recepty levne recepty recept na rizoto jak uvarit levne levné a rychlé recepty levne rizoto recept rychle ryzoto recepty levně levné rizeto levne rychle recepty rychle a levne recepty levne ryzoto levne arychle recepty rizoto levné rizoto z vepřové konzervy levne rizoto rychlé rizoto recept rizoto jak varit rychle a levne rizoto recept recepty levné a rychlé rychle recepty levne levne vareni recepty levne a rychle rizoto rizoto s vepřovkou rizeto rychle levne recepty rychly levny recept rizoto bez zeleniny vepřove rizoto levne recepty z vepřového masa vepřová konzerva recept rychle rizeto rizoto s kečupem rizoto recept na rychle rizoto rizoto rychle rychle a levne rizoto




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty