Domácí tatarka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2022 13:32
Výborné ke smaženému květáku
6. 8. 2014 10:57
to rozhodně zkusím, moc se mi recept líbí, přidávám bod
22. 3. 2014 11:25
Super, díky za tip!!!
12. 9. 2010 02:49
skusim
23. 1. 2010 14:46
Já dělám stejnou,ale místo zakysanky tam dávám jogurt Holandia a taky přidávám na jemno krájenou cibulku.Vyzkouším i tu tvoji.
10. 8. 2008 16:22
neměla jsem po ruce Majolku® na domácí tatarku, tak jsem použila tento recept, přidala ještě najemno nasekanou jarní cibulku a výsledek? Výborná a chutná tatarka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 4 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 9 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 53 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: vyroba tatarky tatarka z Majolky® tatarka z jogurtu domácí Majolka® tatarka recept domácí Majolka® video domácí majonéza podle polreicha tatarka recept tatarka jak vyrobit tatarku jak udělat tatarku jogurtová tatarka jak se dela tatarka recept na tatarku tatarka podle polreicha domácí majonéza recept tatarka bez vajec domácí Majolka® recept výroba Majolky® domácí tatarská omáčka
Suroviny: smetana zakysaná, hořčice, sůl, pepř, okurky sterilované
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
6 názorů