Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z býčích žláz

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 6. 2011 15:36

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hobby.idnes.cz:

Neobvyklé lahůdky "z bílých ledvin" jsou podle znalců bohaté na testosteron. Na Balkáně proto věří, že konzumací pokrmů z varlat muži posílí své libido. Nejchutnější je údajně guláš z býčích žláz, tvrdí výherce posledního šampionátu ve vaření varlat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

10. 6. 2011 11:46

Tebe Cat patrí vďaka a bod za nie každodenný recept, ja si ho ukladám.
No a Srettka nesklamala...:-D

cathleen cathleen

10. 6. 2011 10:13

MIRKA: Není, Miri. Chuť je velice jemná, masko se dá přirovnat třeba k ledvinkám.

MIRKA

10. 6. 2011 10:02

AHOJ CATHLEEN, ŠLA BY TA CHUT K NĚČEMU PŘIROVNAT? NENÍ TO MOC MĚKKÉ?

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 6. 2011 22:38

cathleen: Tak ty si nedáš pokoj, jo?:-D

Jenny

9. 6. 2011 19:36

:yes:;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 6. 2011 18:13

Tak toto je super, to jsem dlouho neviděla, moc krásné, dala bych si hned a příjemná změna, perfektní:-p:-p:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Petra Ku. Petra Ku.

9. 6. 2011 17:44

Anna Kocikova: Ani, však zítra po práci jdu na nákup jater, a budou o víkendu, už si je Tom objednal :-) Za ty prachy :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 6. 2011 17:31

Petra Ku.:Peťko,zrovna dnes můj v Inpostu koupil ta játýrka:-*mívají tam moc dobré věci,ale býčí žlázy měli naposledy v říjnu,taky mražené za tuto cenu,ale od té doby nic:-(my je máme moc rádi a je fajn,že Cathleen a Jana R.tady tyhle príma recepty dávají:yes:A kydž doma neřekneš z čeho jídlo je-určitě manžílek nepozná:-8

suslajda suslajda

9. 6. 2011 17:20

:-*:yes::yes:+6

Iriska Iriska

9. 6. 2011 17:15

Další superrecept :yes::yes:+

cathleen cathleen

9. 6. 2011 17:10

srettka: :-))

knedlicek

9. 6. 2011 16:52

Ještě nikdy jsem nejedl - asi budu muset vyzkoušet ;-) Na fotce vypadá pokrm dobře.

Petra Ku. Petra Ku.

9. 6. 2011 16:36

Anna Kocikova: Aničko, u nás v přerovských prodejnách Inpostu je mají mražený, cena nějak okolo 65 Kč/kg... Taky už jsem na to nalomená, ale doma by nesměli vidět, co to je.. :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 6. 2011 16:30

Bodíků bych dala víc;-)ale můžu jen jeden:-p+4:yes:Dělávám to na způsob ledvinek s majoránkou a přidávám smetanu:-*Moc nám to chutná,jen k sehnání je tato dobrá surovina málo kdy:-S

srettka

9. 6. 2011 16:27

myslím, že s ohledem na rozšiřující se recepty s bejčí pýchou,příjdeme zřejmě o hovězí flákotky:-S s takovouhle zbudou v ohradách býčí eunuši,čili jen volové:-S...krom jiného tedy:-D
aby vám baby nenarostlo z konzumace tohoto reproduku něco navíc, něco testosteronového:-D
p.s.ale což, proti gustu žádný dyšprcát;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býci žlazy jak připravit býčí žlázy byčí žlázy recepty býčí žlázy cena recepty byci zlazy recept na býčí žlázy byci zlazy recept býči koule guláš hovězí žlázy bejci zlazy biči varlata bejčí žlázy recepty recept na bici varlata byci varlata biči zlazy byci zlazy-gulas čina z byčich žlaz biči žlazi skopove zlazy pokrmy z bycich žláz

Suroviny: býčí žláza, sádlo, cibule, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, masox, mouka hladká, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Guláš z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ALy