Znojemská specialita z časopisu Blesk
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 128,12 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 41,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.
Recept jen malinko poupraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2020 14:55
13. 9. 2011 21:29
7. 7. 2011 09:19
6. 7. 2011 13:08
6. 7. 2011 10:41
5. 7. 2011 21:23
5. 7. 2011 21:19
5. 7. 2011 20:48
5. 7. 2011 18:59
5. 7. 2011 18:49
5. 7. 2011 18:39
5. 7. 2011 16:48
5. 7. 2011 16:08
Krom toho vepřové je mnohem stravitelnější, ono je totiž nejpodobnější našemu vlastnímu masu
Zasloužený bod přidávám, z vepřového děláme leccos, tohle nás nenapadlo.
5. 7. 2011 16:06
5. 7. 2011 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive
Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
16 názorů