Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová"chlebovka"

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

8. 7. 2011 16:49

Suroviny

Porce: litr a půl polévky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 801 kJ / 669 kcal
Bílkoviny35,61 g
Tuky41,21 g
Vláknina7,26 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,93 g
Sacharidy36,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

"Chlebovek"je tady hodně,ale s kefírem chyběla:-)snad se pro tento rcp nebude nikdo hněvat.Pokud máte strach,že se vám kefír v polévce zdrcne,nechte ho hodinku před vařením venku z ledničky,já ho sice dávám studený-přímo z lednice,zatím vždy vše dopadlo OK.Přeji dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

11. 7. 2011 13:11

Anička, opakujem sa, fakt mám radosť z tvojich "kefírových" receptov. Dnes vyskúšam túto tvoju chlebovku, mňa by takáto úprava určite nenapadla.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 7. 2011 21:24

Děkuji všem za hezké komentáře k receptu:-K i za fajn vychytávky:yes:
JaniR.-já vždy dávám kefír přímo z ledničky,ale je fakt,že nám moc nefachčí:-8:-D:-Dale opravdu bude asi lepší,když si kuchřinky nechají kefírek odpočinout v teple-alespoň pro sichr;-):yes:
Bibinko-je to fakt husťačka a další chod jsem dnes nemusela:-8:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2011 20:22

vseumel: Kefír se určitě nesrazí, pokud nebude přidán přímo z lednice. Když dělám něco s kefírem, zakysanou smetanou, ponechám je od rána na lince, aby dostaly pokojovou teplotu. Aničko, hodně zajímavá polévka;-):yes:

vseumel

8. 7. 2011 20:08

Recept se mi moc líbí. Když je polévka dostatečně slaná, tak by se kefír neměl srazit. :yes:

Bibinka Bibinka

8. 7. 2011 17:53

Aničko, v takové polévce určitě stojí lžíce a husťačky jsou u nás oblíbené nejvíc, proto máš ode mne 3.bod:yes:

ivulinka ivulinka

8. 7. 2011 17:17

Teda Aničko, tohle vypdá na pořádně dobrou a sytou polévku, ta by určitě u nás nezůstala, posílám bodíka:yes:

1974andrea 1974andrea

8. 7. 2011 16:57

Naše babička ji dělávala z kysanou smetanou,chuť bude asi podobná:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chlebovka zelená kefirova polevka chlebovka zelená chlebovka polevka z kefiru chlebovka retro chlebovka recept kefír recepty malá chlebovka chlebovky větší červena chlebovka chlebovka malá kostky on line když se polévka zdrcne

Suroviny: tuk, cibule, kmín celý, mrkev, chléb, voda, bujón zeleninový, vejce, kefír, nať celerová, nať petrželová, kroupy

TopRecepty.cz

Kefírová"chlebovka"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1pn