Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2011 11:26
17. 7. 2011 16:05
16. 7. 2011 15:39
16. 7. 2011 14:15
Maiva - název jsem o slabiku zkrátila
16. 7. 2011 13:46
16. 7. 2011 13:31
15. 7. 2011 23:26
15. 7. 2011 21:50
15. 7. 2011 21:01
15. 7. 2011 17:09
15. 7. 2011 16:48
15. 7. 2011 16:43
15. 7. 2011 15:42
15. 7. 2011 15:10
15. 7. 2011 15:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 29 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 30 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 30 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 34 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 40 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce smažený losos jíme zdravě losos propečený losos foto smažení lososa s kůží recepty kase bilinkovy top ryba v bylinkovem kabátku losos propeceny bylinkový kabátek ryba kůží nahoru smazi se ryba kuzi nahoru losos s kůží na bylinkovem masle ryba se smaží kůží nahoru jak smažit rybu nejprve kůži losos v sýrové kabátku pstruh v bylinkovém těstíčku smažení lososa nejprve kuží nahoru losos v červeném babica babica bylinkový losos
Suroviny: losos, čerstvé bylinky, mouka hladká, pepř citronový, sůl, šťáva citronová, olej citronový, tuk na smažení, zelenina, brambory, bylinky, máslo, mléko, sůl
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
17 názorů