Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Angreštový kompot

V létě máme vždy napilno, abychom stačili zavařit a uchovat všechny dary naší zahrádky na zimu. Naštěstí již známe různé druhy a možnosti zavařování, stačí si jen vybrat, co nám podle množství ovoce a našeho času nejlépe vyhovuje.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

21. 7. 2008 11:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 021 kJ / 1 200 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy300,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anonim

20. 7. 2014 22:59

Simona Kucerova:lepší je automatická......;-)

Zdenka1

18. 7. 2013 23:03

Vyzkoušela jsem kompot podle tvého receptu. Chuť nám vyhovuje, je sladký akorát. Já jsem ještě každou kuličku angreštu propíchla jehlou. +9

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 7. 2011 11:32

rebeka:no nevím,když si představím kompotovou láhev má asi 0,7l
a do ní nasypu 700g cukru tak mi to přijde hodně i u srstky:-8;-),ale každý podle svého gusta to je jasný;-):yes:

rebeka rebeka

12. 7. 2011 10:29

Simona Kucerova:myslíš:-?:-8 ale i bábi-tchyňka dává kilčo..on je ten angreš kyselý jak šťur:-D:-D:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 7. 2011 10:16

rebeka:joj Rébí,to se mi zdá zase hodně:-O:-O:-O

tejaja:též jsem to dělávala,do každé sklenice 1-2lžíce cukru,pak studenou vodu hezky kohoutkovou a šup zavíčkovat a do pračky:-D/né automatky/:-D:-D:-D

tejaja tejaja

12. 7. 2011 10:12

Ja pri zaváraní kompótov nikdy nerobím nálev zvlášť. Uložím ovocie do fľaše, do každej dám 3 lyžice cukru ( tak plné, ako sa naberú ), pridám kliínčeky, škoricu a pod podľa druhu ovocia a zalejem vodou. Uzavriem a sterilizujem. Nálev sa pri sterilizácii uvarí sám ;-)

rebeka rebeka

12. 7. 2011 10:02

na litr vody jen 300g cukru:-O:-?:-? to se mi zdá dost málo..já dávám na litr vody kilo cukru

jajikpusik jajikpusik

25. 7. 2010 15:39

Dobrý den, dočetla jsem se, že červený angrešt ztrácí zavařením svou barvu. Máte s tím nějakou zkušenost, zda Vám časem vybledne ve slínkách? Ať tak, nebo tak, udělám dle Vašeho receptu. Můžete mi ještě napsat, jak dlouho zavařujete a při kolika stupních zhruba? Děkuji.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2009 11:06

:-p s tím červeným angreštem to je bezva.;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: nálev na angrešt recepty - angrešt angreštová buchta zavarovani srstek co udelat s angreštem buchta s angreštem jak dlouho zavarovat angrešt buchta s angreštovým kompotem zavařovani angreštu v troubě zavařený angrešt recept recepty s angrestu buchta z angreštu angrešt-kompot recept z angreštu recept na zavařený angrešt zavařeniny angrešt buchta ze zavařeniny zavareniny kompoty angreštový kompot v troubě recepty na kompoty

Suroviny: angrešt, voda, cukr

TopRecepty.cz

Angreštový kompot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G66L