Zapečené večky, nebo tousty s liškama
Suroviny
Porce: podle strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 2 707 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,67 g |
Tuky | 57,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lišky, které jsme našli jsem chtěla použít samostatně a protože mi zbyla polovina veky, tak jsem improvizovala a byla k večeři tato dobrota s kterou se chci s váma podělit-doporučuji!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2011 21:21
23. 7. 2011 11:55
23. 7. 2011 11:29
23. 7. 2011 06:04
23. 7. 2011 05:53
23. 7. 2011 01:07
22. 7. 2011 21:47
22. 7. 2011 21:28
ale jinak..dobrota jistojistě
22. 7. 2011 21:26
22. 7. 2011 21:25
Jinak vám všem děkuji a vyzkoušejte to, je to opravdu delikatésa
22. 7. 2011 20:29
22. 7. 2011 20:26
22. 7. 2011 20:21
22. 7. 2011 19:52
22. 7. 2011 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 11 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 22 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno 22. 4. 2024 11:00
Právě bylo uvařeno:
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 21 sekundami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 5 minutami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 3 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: zapečené tousty s mletým masem tousty z hub tousty recepty zapečený tousty na plechu v troubě zapecena vecka zapečené tousty tousty s houbami zapečená večka se sýrem zapečené toasty houbové tousty s masem zapečené večky se sýrem lišky recepty zapecene chlebickove vecky večka se syrem zapečena tousty houbami zapečené tousty s houbami zapečené houbové tousty co z chlébíčkové večky večka se sýrem smažená na oleji zapečené tousty se sýrem v misce
Suroviny: veka, houby lišky, cibulka lahůdková, česnek, slanina anglická, sýr tvrdý, pepř, máslo, olej, sůl, petrželka
Zapečené večky, nebo tousty s liškama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwl5
15 názorů