jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Játrová omáčka

Játrová omáčka
Krůtí játra
nahoru
Játrová omáčka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Omáčky

Suroviny:

drůbeží játra, hladká mouka, voda, cibule, sůl

Postup přípravy receptu

Na sádle zpěníme cibulku, přidáme nadrobno nakrájené nebo naškrábané játra a osmažíme. Zalijeme vodou a chvíli povaříme. Omáčku zahustíme záklechtkou připravenou z vody a hladké mouky. Dle chuti osolíme, podáváme buď s vařenými brambory nebo knedlí.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Játrová omáčka"

autor: hana Kreisingerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.09.2014 15:22:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujonsmajlik

autor: hana Kreisingerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.09.2014 15:12:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujonsmajlik

autor: David (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.11.2013 18:35:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

At je to jak chce, ja bych zbastil i syrovy, kmin nekmin smajlik

autor: jarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.10.2013 08:42:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělám taky tak,pepř a kmínsmajlikwww.toprecepty.cz

autor: Andrey (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.04.2013 16:30:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hele, proto ten tu recept, aby byl jedinečný svou chutí, jednoduše, tento recept nemá koření a přesto je výborný :) dnes dělám kuřecí játra taktéž a tady jsem zakotvila :) díky za recept, po přihl. šoupnu bodík :) smajlik

autor: gabrusa
vloženo: 17.02.2013 22:44:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dohadujete se tu jestli i kmín, nebo jestli stačí pepř a jaké ještě koření. Zkuste přidat tročku dobrého provensálského, uvidíte, co to udělá s chutí. smajlik A než budete hodnotit, zkuste uvařit. Taky jsem tomu nevěřila a je výtečná.

autor: Kristy (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.01.2013 10:04:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já teda dávám ještě smetanu. Je to pak prostě víc omáčka =)

autor: adf (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.01.2013 21:39:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

další tuctová omáčka

autor: Falli
vloženo: 07.01.2013 10:18:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pepř bych tam dala tak jako tak, dávám ho do všehosmajlik A bez kmínu by to podle mě bylo také dobré, takže já dávám bodíksmajlikDlouho jsem se této omáčky bála, myslela jsem že je to něco složitého. Ještě jí dovařuji, ale už jsem ochutnala a je výbornásmajlik

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.11.2012 21:13:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám omáčku stejně,jen přidávám smetanu s moukou a všem nám to chutnásmajlik

autor: Anet (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.09.2012 14:03:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Docela se povedla, přidala jsem kmín i pepř, jak jsem četla v komentech a je chuťově zajímavější. Napoprvé se musim pochválit smajlik smajlik

autor: nafka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2012 22:18:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a jde to i bez cibule hecccc

autor: BILKOVAI
vloženo: 14.12.2011 21:07:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jééé, to je krásná omáčkasmajlik Už je tomu spoustu let /možná i 20 !!!/, co jsem tuto omáčku vařila. Děti játra moc nemusí, tak jsem ji nevařila, ale protože už jsou soběstační, tak ji musím opět uvařit, protože já i manžel játra milujeme.smajliksmajlika konečně si dáme do nosusmajlik Akorát já bych přidala pepř a drcený kmín. Peldo, za recept máš bodík a Merylas by si zasloužila za fotečku taky bodíksmajlik...+1

autor: Malej kuchťa (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.05.2011 18:28:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja to delam uplne stejne akorat stim rozdilem, ze jatra vyjmu(po osmahnuti), ten vypek zasypu moukou->jiska-> zaleju vodou->hodim jatra->dusim jatra(koreni)->a zeru jatra :D...

btw. voda+mouka(tzv.amerika jak tu nekdo reagoval) je z hlediska gastronomie NEMYSLITELNE! vzdy se dela jiska/zasmazka...
ma to co delat pusobeni lepeku(z mouky) na chut a organizmus..
aby jste se zbavili chuti MOuKY(pominem oraganizmus) musite dele provaret a tim se ochuzujete o cenne vitaminy a prvky v pokrmech obsazene..nedelejte je to hnussmajlik

PS:jina moje vyhoda oproti tady receptu je, ze usetrim panev smajlik
BEST POKRM A VARTE HLAVNE DETEM!!!! tento recept zajisti prisun vitaminu do tela vaseho ditete i kdyz zrovna ty jatra nemusi smajlik

autor: Jiří Bureš (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.05.2011 19:57:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do játrové omáčky dáváme místo vody zeleninový vývar a játra rozšmelcujeme: http://recepty.jiribures.cz/masa/jatrova-omacka/

autor: Romana (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.10.2010 08:55:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je skvělý, trošku kmínu i pepře přidávala také moje babička, jinak je to úplně stejný recept jako dělávala ona.Vynikající a jemná chuť.Rozhodně tam nedávala žádné umělotiny jako bujony vegety apod. což někteří píšete ve svých komentářích smajlik.Dříve se vařilo bez nich a jaká byla chuť panečku.

autor: Anezka Mikulcova (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.06.2010 19:39:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na cibuli dam nakrajene jatra,opeprim,za chvili zahustim krupici rozmichanou v mleku,podle potreby na mnozstvi pridam vodu..Necham povarit.Uz do hotoveho dam podle chuti sul,vegetu,nakonec majoranku.Podavam s ryzi.toprecepty.cy

autor: piribidi (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.10.2009 21:30:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

www.toprecepty.cztak ja tam taky davam kmin pepr a majoranku a dobrysmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.06.2009 19:34:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bez kmínu neeee smajlik

autor: rassel (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2009 11:53:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja take davam koreni a zahustuji jiy hotovou jiskou od Vitany,jeste ,ze existujesmajlikje to bez prace a chutovesmajlik

autor: jituskaka
vloženo: 30.04.2009 21:54:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik mnami s ryzi nejvic

autor: tejaja
vloženo: 25.04.2009 21:12:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pripravujem pečeň na rôzne spôsoby, ale rascu sme nikdy k pečienke nedávali. Čierne korenie možno áno, ale zase nikde nie je napísané, že každé jedlo má byť prekorenené, niekedy je výborná práve prirodzená chuť niektorej potraviny. Ja ten bodík dám smajlik

autor: Ternetka
vloženo: 25.04.2009 20:47:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bodík nedávám,smajlik bez pepře a kmínu to není to pravé pochutnání

autor: Merylas
vloženo: 30.08.2008 20:15:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem krůtí játra, na slanině a cibulce, z koření drcený kmín a pepř, masox.

autor: alus.s
vloženo: 23.07.2008 10:12:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ano ano kmín a pepř to chce určitě. S majoránkou jsem ji ještě nedělala ale může být dobrá smajlik

autor: Merylas
vloženo: 23.07.2008 01:12:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já přidávám pepř, drcený kmín, kousek masoxu a nakonec špetku majoránky. Místo na sádle, se dá dělat i na slanině.

autor: lenka-m
vloženo: 22.07.2008 22:03:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No jasně do jater to chce určitě přidat nějaké koření. Souhlasím s Martou

autor: Marta
vloženo: 22.07.2008 15:00:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já tedy játra připravuji velmi vzácně a asi v tom nejsem příliš zdatná, ale řekla bych, že by to chtělo možná nějaké koření...kmín, pepř...ale třeba je to i takhle dobré.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

krůtí játrová omáčka jatrova omacka z krutich jater kuřecí játrová omačka játrová omáčka recepty omáčka z játry játrová omáčka recept kureci jatra omacka krůtí játra omáčka recepty.cy jatrova omacka játrová omáčka recepty.cz jatrova omacka jatrova omacka z kurecich jater recept na játrovou omáčku játrová omáčka video játrová omáčka pro děti drubeží játrová omáčka recepty+video recepty játrová omáčka játra omáčka játra na omáčku recept játrová omáčka omáčka z krůtích jater omáčka z kuřecích jater játra s omáčkou omacka z drubezích jater jatrove omacky játrová omáčka s ryží drůbeží játra omáčka játrová játrováomáčka omáčka játra výborná játrová omáčka omáčka játrová krůtí játra omáčka s játry kruti jatra recepty játra v omáčce jtrov omka omáčka z jater játrová omáčka z drůbežích jater recepty-jatrová omacka




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty