Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

6. 8. 2011 14:37

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie14 548 kJ / 3 477 kcal
Bílkoviny207,84 g
Tuky241,10 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 3,26 g
Sodík 5,36 g
Sůl13,90 g
Sacharidy82,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to dost ostrá pikantní omáčka, játra zase trochu jinak. Když není v dosahu feferónový krém, tak se můž dát i dijonská hořčice s feferonami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 8. 2011 17:56

Iriska: děkuji, nejak mne zlobí zde to :-)"bodíčkování" nejak se mi to cele zamrzlo, tak at chutna Irisko, pa

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 8. 2011 17:31

Iriska::-K:-p je to dobré, já jsem zalila hodně vínkem, vodou a ono se to dost vydusí a i jablko nastrouhané dodej pak a dej dle sebe, nebylo to ostré, jak to vypadá,:-K manžel mi huboval, že jsem o tom jen "mluvila" a ostré je to málo:-8:-O:-p:-):-K

Iriska Iriska

7. 8. 2011 17:28

Ivi, tak to si ukládám. Pro sebe udělám asi míň pálivé, ale pro manžela naložím zvlášť tak, jak to máš ty. :yes::yes:+

suslajda suslajda

7. 8. 2011 10:20

:-Kvypadá to lákavě+1:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 21:28

chevy: No, dá se to, pak jablko v tom a vínko to ztlumí, pak se trošku zahustí, odpaří a dobré, muž´to má rád, zkus:-K:-K;-):-p

chevy

6. 8. 2011 21:19

Kurňa, to musí být síla:-O Hasící přístroj k tomu nepodáváš:-?:-D Mně by to huběnku urvalo, ale temu mýmu bych to prubla:-K

eva hubova eva hubova

6. 8. 2011 21:09

:-p:-p:yes:+6

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 21:07

Jana Remkova::-K;-):-) díky:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2011 21:06

Bože, Ivo, já mám takový hlad:-(( a neměla jsem, než jsem viděla tohle. Patří ti právem velký bod, játra můžu opravdu na každý způsob a pikantní miluji, ikdyž bych neměla:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 15:52

1974andrea: a jak Andrejko, hořím ještě teď:-)):-))

1974andrea 1974andrea

6. 8. 2011 15:50

Jatýrka už tady dlouho nebyla, taky mám ráda a omáčka bude určitě dost hořlavá:-D:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 15:47

Colombo65: díky,také máme játra rádi dokola na všechny způsoby:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

6. 8. 2011 15:45

Mńám,to vypadá suprově. Recept ukládám:yes:

Colombo65 Colombo65

6. 8. 2011 15:41

Játra můžu vždy a velmi rád. Hořčice jídlo vždy osvěží svojí lehkou pikantní chutí:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 15:26

rebeka: i tak, i onak:-)):-D:-K:-K;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra omáčka veprova jatra jinak omačka z vepřových jater ostrá játra vepřová játra vpřová jatra recepty-játra na pálivý způsob)vepřové) vepřová játra recepty recepty z vepřových jater vepřové játra směs s vepřových jater vepřová játra víno jablka ostrá vepřová játra jatra trochu jinak pikantní vepřová játra vepřová pikantní játra veprova jatra recept vepř.játra vepřové játra pikantní směsi vepřové plec a jatra vepřové omačka

Suroviny: játra vepřová, cibule, krém feferonkový, hořčice dijonská, rajče, paprika čerstvá zelená, jablko, slanina, olej olivový, víno červené

TopRecepty.cz

Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DK1