Kotlety se šlehačkou
Velmi oblíbený recept, který se vždy povede a přidáním různého koření nebo bylinek může pokaždé chutnat jinak. Ideální na víkendové dny, kdy si chcete od vaření odpočinout, nebo se věnovat něčemu jinému.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2013 07:47
16. 1. 2013 21:03
děkuji za to, že jsem dáváte jednoduché recepty pro začátečníky jako jsem já
Ale pokud můžu něco podotknout, vždycky mám problém s množstvím kolik čeho mám dát. Tak by se mi hodilo vědět např. : Když dělám 4ks kotlet kolik potřebuji šlehačky?
Jinak je to super recept.
Moc díky
7. 8. 2011 16:56
7. 8. 2011 16:35
7. 8. 2011 13:38
díky za připomenutí
7. 8. 2011 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 19 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 59 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou varné typy brambor a k čemu se každý z nich nejvíce hodí
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: vepřové kotlety se šlehačkou vepřová kotleta se šlehačkou veprove kotlety se slehackou recept kotlety se šlehačkou a brambory vepřové se šlehačkou šlehačkové kotlety kotlety na slehacce vepřová kotleta zapečená se sýrem a šlehačkou zapečené kotlety se šlehačkou a sýrem recepty se šlehačkou kotlety se šlehačkou a sýrem vepřové kotlety s bramborami na slehacce kotletky se šlehačkou zapečené kotlety se šlehačkou zapečené kotlety se sýrem a šlehačkou zapečené vepřové kotlety s bramborami sýrem a šlehačkou kotlety zapečené se šlehačkou kotlety se sýrem a šlehačkou vepřové kotlety se sýrem a šlehačkou kotlety seslehackou
Suroviny: kotleta vepřová, brambory, cibule, česnek, šlehačka, sůl, pepř, sýr eidam
Kotlety se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG47
6 názorů