Cuketová frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 797 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,51 g |
Tuky | 128,75 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame s chlebom alebo varenými zemiakmi a zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 9. 2016 21:13
Baruška, veľmi si ma potešila, že si si vybrala a zrealizovala môj recept. Ďakujem ti aj za fotku!
6. 9. 2016 20:52
Obycejne doma delam takovou tu tady u nas klasickou frittatu. Dneska jsem narazila na tento recept a tak jsem k veceri vytvorila tuhle vylepsenou verzi. Prerostle cukyny tady nemame a tak jsem byla nucena pouzit ty anorexicke Ale vysledek byl uzasny. Dokonce i dcera, ktere nechutnaji ani cukyny ani vajicka, maly kousicek ochutnala. Bodik je tudiz vic nez zaslouzeny 19
16. 8. 2011 09:59
moc pěkné
16. 8. 2011 09:38
Zdravím a ďakujem Rebeke za fundovanú odpoveď!
Taká bůčkovite prerastená cuketa by tiež nebola zlá...ak niekto vie, ako ju vypestovať, budem rada za info...
(Mäsožravcovi som k tomuto beztak musela uvariť klobásu!)
A teší ma, že môj hrneček vstúpil do siene slávy...
Taká bůčkovite prerastená cuketa by tiež nebola zlá...ak niekto vie, ako ju vypestovať, budem rada za info...
(Mäsožravcovi som k tomuto beztak musela uvariť klobásu!)
A teší ma, že môj hrneček vstúpil do siene slávy...
15. 8. 2011 23:07
Sodovka: no jo, rebeka je holt rebeka Co věta, to perla
15. 8. 2011 22:54
Rebeko a J.Remková, nad vašimi komentáři se směji, že popadám dech.
Jednu prerastenú - macatú cuketu mám ve spížce. Kdyby byla prorostlá jak bůček, tak by mi ji manžel snědl.
Magdalénko, dobrý recept pro mě. Manželovi bych k cuketě musela nakrájet uzený bůček nebo pikantní klobásu.
Posílám +11.
Jednu prerastenú - macatú cuketu mám ve spížce. Kdyby byla prorostlá jak bůček, tak by mi ji manžel snědl.
Magdalénko, dobrý recept pro mě. Manželovi bych k cuketě musela nakrájet uzený bůček nebo pikantní klobásu.
Posílám +11.
15. 8. 2011 22:46
rebeka: ty jsi číslo!
15. 8. 2011 22:45
spagetka:aha, já myslela prorostlá, jako bůček
15. 8. 2011 22:45
Jana Remkova:ty nevieš,čo je prerastená cuketano preca veľká a eště vetšia ne ty malučké,anorektické,mlaďučké,take ty ty už dospele,macaté(ako jaú),tir,čo vedia,čo je život a maju zrniéčka,vieš,srdiečko
15. 8. 2011 22:43
Jana Remkova:Přerostlá, tedy velká cuketa
15. 8. 2011 22:31
Vidím, že nejsem sama, kdo si vzpomíná na tvůj malý hrneček. Magdi, recept je superovní. Líbí se mi, že umíš experimentovat se vším, co zrovna příroda nabízí. PLUS!!
Ještě mi řekni..co je to prerastená cuketa?
Ještě mi řekni..co je to prerastená cuketa?
15. 8. 2011 21:15
Ďakujem za priaznivé reakcie a body!
Tanicka, z toho dôvodu ako spomínaš, zvyknem tú cuketu pred úpravou osoliť a vytlačiť z vody. Možno aj odparovaním tekutiny z panvice by sme dosiahli podobný efekt, ale určite by to dlho trvalo.
Tanicka, z toho dôvodu ako spomínaš, zvyknem tú cuketu pred úpravou osoliť a vytlačiť z vody. Možno aj odparovaním tekutiny z panvice by sme dosiahli podobný efekt, ale určite by to dlho trvalo.
15. 8. 2011 21:01
Magdalenko, to vypadá hodně jedle a já to musím prubnout, už teď ti dávám 6.bod
15. 8. 2011 21:01
No vypadá to hodně lákavě, bohužel já ať vařím z cukety cokoli, v pánvi zůstane vždycky litr vody Zkusím ji dát takhle napřed "vypotit", snad se to nestane...
15. 8. 2011 20:44
Koukám, že už můžeš konečně fotit, takže to je super. A za frittatu samozřejmě bodík, protože, jak víš, jsem cuketová
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 4 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 4 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 6 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 6 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 8 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Další recepty
Tématické fráze: cuketová fritata spagetova fritata fritata fritata s cuketou fritaty mail preca.in loc:cz cuketova fritatta špagetové fritáty karbenatky z cukyny špagetová frittata info preca in loc:cz frittata se zeleninou co uvarit s cukyny fritatta fritata recept fritatta s cuketou bramborové fritáty recepty z cukety pesto z cukyny wwwgulas,cukyny,cz
Suroviny: cuketa, olej, česnek, pepř bílý, ořech muškátový, sůl, vejce, šlehačka, nať petrželová, sýr nastrouhaný
Cuketová frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZLw
19 názorů