Ovocný řez s perníkovou příchutí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 209,28 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i ovoce čerstvé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2011 22:36
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
17. 8. 2011 17:47
17. 8. 2011 15:10
17. 8. 2011 14:57
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hanimálem bych zapomněla
krásný moučníček
17. 8. 2011 13:46
17. 8. 2011 13:41
17. 8. 2011 12:52
17. 8. 2011 10:48
17. 8. 2011 10:39
17. 8. 2011 10:36
17. 8. 2011 10:19
17. 8. 2011 09:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 14 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 18 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Ozdoby připravené z ředkviček vám zachutnají již od pohledu. Máme pro vás několik možností, jak je vykrojit
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: zlatý klas krémový prášek kremovy prasek zlaty klas krémový prášek pudink zlatý klas zlatý klas prášek krémový ovocny rez prasek zlaty klas levné ovocné řezy perníkové řezy s ovocem a želatinou co je kremovy prasek ovocné řezy puding s ovocné šťávy zlatý klas krémový prášek návod co je zlatý klas zlatý klas návod co je zlate klasy želatina s příchutí puding zlaty klas domaci zelatina ze zlateho klasu zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny: vejce, prášek do perníku, cukr krupice, olej, voda, mouka hladká, kakao, koření do perníku, marmeláda, pudink vanilkový, mléko, mandarinky, jahody, želatina
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
12 názorů