Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 8. 2011 15:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 821 kJ / 1 391 kcal
Bílkoviny17,15 g
Tuky107,57 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radiator radiator

25. 6. 2014 16:16

Mňam, pěkný recept i fotky:yes::yes:,hned bych si pstroužka dala;-)

suslajda suslajda

25. 6. 2014 15:02

danielle72:děkuji:-K

dexulka:děkuji:-K

danielle72 danielle72

25. 6. 2014 09:53

Paráda, miluji ryby - a tenhle recept je opravdu vydařený :yes::-p

dexulka

25. 6. 2014 09:44

Zopakováno a myslím,že ještě lepší než posledně ;-) Dobrota veliká :-8

suslajda suslajda

9. 7. 2012 08:52

petuli.:jsem ráda, že chutnalo:-*:yes:

petuli.

7. 7. 2012 21:18

super recept, trochu jsem si jej přizpusobila podle surovin doma, ale bylo to moc dobré :-) jen jsem malinko solila, příště musím víc :-D posílám bodík...:yes:

ada

18. 2. 2012 20:32

Jídlo výborné, škoda jen, že rybička měla tolik kostí, jedli jsme ho asi hodinu. Děkuji za receptík.:yes:

suslajda suslajda

15. 2. 2012 15:51

dexulka:děkuji za foto a bodík;-)jsem ráda, že chutnalo:-K

dexulka

15. 2. 2012 14:02

Tak, rybky upečené i snědené,moc jsme si pochutnali :-p Trošku jsem recept pozměnila dle dostupných ingrediencí,ale základ byl stejný :-8 Určitě zopakujeme :yes: Přidávám bodík i foto :-K

suslajda suslajda

30. 8. 2011 16:20

Anna Kocikova::-Kděkuji

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 8. 2011 16:18

Recept se mi líbí:-*rybičky já ráda:-p+8:yes:Krásně nafocené:-Kchutné jídlo:yes:

suslajda suslajda

28. 8. 2011 20:11

maiva::-Kmě taky,když jsem ho psala:-*

maiva maiva

28. 8. 2011 20:04

suslajda: pěkné- rybka,citron,bylinky+6:-p:-pnázev mně ale zdolal:-D:-D

suslajda suslajda

28. 8. 2011 17:13

varilamyskakasicku::-K:yes:

rebeka::-Kděkuju:-D

rebeka rebeka

28. 8. 2011 16:54

suslajda:šušli..parááda:-K:yes::yes::-p

spagetka:já jsem si zamilovala candáta a okouna;-):-* nicméně pstroužek taky není k zahození..naopak;-):-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený pstruh na bylinkách dietní pstruh pečený pstruh s bylinkami bylinkový pstruh pstruh na citronech vykošťování pstruha pstruh na bylinkách bylinkově americké brambory pstruh americký pstruh s bylinkami pečený pstruh v troubě s bramborami brambory k pstruhovi kolik kostí má pstruh pstruh bylinkovy pstruh na másle a rozmarynu pstruh na bylinkovem masle pstruh s bramborami kolik kostí má pstruh obecný pstruh recepty výborný pstruh na leču

Suroviny: pstruh, šťáva citronová, citron, máslo, bazalka čerstvá, petrželka, česnek, olej citronový, koření na ryby, brambory, česnek, rozmarýn, koření na americké brambory, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DQj