Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové kotlety pod houbovo-sýrovou čepicí

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

4. 9. 2011 16:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 006 kJ / 719 kcal
Bílkoviny58,16 g
Tuky31,14 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,00 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vlastní improvizace. Hub je stále dost, tak se musí zpracovávat a tím vznikl tento dobrý recept. Podávala jsem k nim opečené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka 125

15. 7. 2022 12:07

dělám už po několikáte a je to vynikající :yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

25. 11. 2011 17:30

Petra: Petro, tak to je pro mě ta nejlepší odměna-děkuji;-)

Petra

25. 11. 2011 14:35

http://www.toprecepty.cz/recept/22851-pecene-vepro...Naprosto vynikající. Manžel mi řekl, že to bylo to nejlepší, co jsem kdy uvařila. Takže díky za receptík:yes:

mysulka mysulka

5. 9. 2011 19:37

:yes::-p:-K

Dana61

5. 9. 2011 10:23

Bibinko, papáníčko vypadá velmi dobře - dělám téměř stejně a je to opravdu chuťově velmi dobré:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 9. 2011 22:05

:yes:

Bahula Bahula

4. 9. 2011 20:44

:-):yes::yes::yes:+

Bibinka Bibinka

4. 9. 2011 20:42

Klara: Klárko, tak můžeš dát žampióny, hlívu ústřičnou a šly by i sušené namočené chvíli ve vodě;-)

Klara Klara

4. 9. 2011 20:08

Bibi, máš to moc lákavé, ale kde ja najdem lesné čerstvé hrýby? Takú výsadu máte len vy. Ale veľmi dobre to vypadá:yes::yes::-p:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 9. 2011 19:50

bezva receptik:-K:-p:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 9. 2011 19:46

Moc hezké papáníčko:-p:-p:yes:+1

mimosa mimosa

4. 9. 2011 19:29

v Praze se prodává něco takového pod názvem Krolewski,není to ono?http://www.miltra.cz/data/produkty/image/krolewski...
vypadá to náramně:yes:

spagetka spagetka

4. 9. 2011 19:17

Bibinka: jé ten mi nic neříká, obal na vyfocení už asi nemáš viď? Docela by mě to zajímalo, zkusím mrknout. Jen mi je divný, že povolujou stejný obchodní název - Královský u hermelínu a tohohle, no jo, co se vlastně divím ;-):-D:-D:-D, včem byl ten sýr - v krabičce,nebo celofánu?

Bibinka Bibinka

4. 9. 2011 19:12

spagetka:Špagi, ne,ne, to je ten velký tvrdý, má takové prohlubně, trošku jako ementál, ale má jinou chuť. Když se nakrájí, jsou to takové velké čtverce. Může být klidně jiný, který jde strouhat;-)

Jana Pá

4. 9. 2011 18:10

Receptík:-)) je:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové kotlety vepřová kotleta recepty vepřové kotlety bez kosti pečené pečená kotleta s kostí veprová pečeně pecena vepřová kotleta recepty pečené kotlety na houbách vepřová kotleta recept pečená vepřová kotleta s kostí pečené vepřové kotlety na houbach vepřová kotleta pečená vepřová kotleta na houbách pečená kotleta recepty z vepřové kotlety pečená vepřová kotleta pečená kotleta na houbách vepřová pecene recepty vepřová kotleta s houbami kotleta s kostí s houbami pečené vepřové kotlety

Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, cibule, sýr tvrdý, houby lesní, koření houbová variace, pažitka, pepř, kmín drcený, olej, sůl

TopRecepty.cz

Pečené vepřové kotlety pod houbovo-sýrovou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Xpo