Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové rizoto

Zapomeňte na rizoto ze školních jídelen a vymazlete si s trochou trpělivosti takřka skutečné risotto jak z italské restaurace. Uvidíte, že trochu míchání a podlévání dobře dochucené kulatozrnné rýže stojí za famózní výsledek.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 9. 2011 02:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 033 kJ / 2 876 kcal
Bílkoviny122,32 g
Tuky87,02 g
Vláknina18,56 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy362,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petromilab petromilab

7. 4. 2018 11:18

Co s těma paprikama?

Lucie

20. 2. 2017 18:08

Měla bych dotaz kolik toho vývaru - jaké množství? Nebo také 2 dcl jak vína? Děkuji

Amelies

31. 12. 2013 13:38

Uvareno jednoduse, rychle a vysledek byl moc dobry. Diky.

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2011 23:13

Rizoto máme rádi a tenhle recept se mi líbí:-p+12:yes:

majka11 majka11

15. 9. 2011 14:38

tak toto vyzerá úžasne,:yes:robievam podobné,bodík:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 13:48

krásný rcp.:-K;-):-O:yes:

rebeka rebeka

15. 9. 2011 12:44

spagetka:díky,mrknu po ní:-K

sebena:i tobě díky,tohle se mi mooc líbí,určitě vyzkouším a dám vědět;-):-)

sebena sebena

15. 9. 2011 12:42

Rebeko použila jsem rýži natural (jinou jsem doma neměla) ale na rizoto se nejlíp hodí Arborio je to kulatozrná rýže a obsahuje hodně škrobu který se během vaření vylučuje a vytváří takový jakoby krém nebo nevím jak to popsat.

spagetka spagetka

15. 9. 2011 12:41

rebeka: stopro Albert a Kaufland :yes:

rebeka rebeka

15. 9. 2011 12:39

zizala:děkuji:-K tak já ji zakoupím taky..doufám,že je běžně k mání...nebo ne:-O:-?

zizala zizala (moderátorka)

15. 9. 2011 12:36

rebeka: Já jsem si koupila Arborio, to prý je na krémová rizota. Jsem na to zvědavá:-)

rebeka rebeka

15. 9. 2011 12:15

zizala:a jakou,smím-li se ptát..myslím tu rýži;-):-?

zizala zizala (moderátorka)

15. 9. 2011 12:12

Krémové rizoto jsem ještě nedělala, ale rýži už jsem si na to koupila :-)):yes:

rebeka rebeka

15. 9. 2011 11:42

fíhá:-O:-O:-O to vypadá hezky:-K a moc:yes::yes:
už mám uloženo;-)
je jedno,jaký druh rýže použiju nebo raději nějaký "spešl":-?

sebena sebena

15. 9. 2011 09:58

Spagetko díky za upozornění vůbec jsem si nevšimla že jsem tam neudedla množství smetany, už je to opravené;-)
1974andrea mě to přišlo s tou smetanou akorát;-) tak máslo ani parmezán jsem tam nevmíchavala to dělám takhle u klasického italského rizota.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smetanové rizoto rizoto se smetanou italske smetanove rizoto smetanové houbové rizoto smetanové rizoto recept recept na smetanove rizoto zeleninové rizoto se smetanou smetanové rizoto s houbami italské rizoto se smetanou houbové rizoto se smetanou smetanovy rizoto rizoto na smetaně rizoto smetanové recept smetanové rizoto rizoto houbové smetanové rizoto smetanové rizito rizoto smetana smetanové ryzoto smetanové risoto

Suroviny: rýže, maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, česnek, sůl, pepř mletý, olej, smetana 33%, víno bílé, vývar zeleninový, sýr, bylinky

TopRecepty.cz

Smetanové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJ89