Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

25. 9. 2011 16:15

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zůstala mi troška cizrny, tak mě napadlo udělat toto jídlo. Bylo to pouze ze dvou vajec a najedli jsme se s manželem oba. Jídlo je velmi syté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

29. 9. 2011 19:33

Ivi, jsem ráda, že můj recept Ti byl inspirací a Tvé první setkání s cizrnou bylo pozitivní. Jsem za to opravdu ráda:-K:-)

Mesic

29. 9. 2011 19:27

Teda, můžu všem doporučit. Cizrnu jsem doteď nikdy nejedla, koupila jsem plechovku a čekala na vhodný recept :-D a on se objevil dost rychle! Já dala místo šunky vysočinu, ta to pěkně ovoněla a ještě jednu malou papriku nakrájenou na proužky.Už se těším zítra na oběd. 1) bude půlka pracovní doby za mnou a 2) budu mít na oběd tuto pochoutku:-*

BILKOVAI BILKOVAI

25. 9. 2011 21:44

Děkuji všem za milé, pozitivní komentáře:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2011 20:35

Ivetko, hned bych vyzkoušela, moc hezký recept i fotky;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 9. 2011 17:33

BILKOVAI: tak díky,hodná:-K;-):yes:

ivulinka ivulinka

25. 9. 2011 17:30

BILKOVAI:tak dobře, dám na tvá slova, vlastně luštěniny u nás mají dveře otevřené, tak proč se bránit cizrně, že?
Děkuji:-K

BILKOVAI BILKOVAI

25. 9. 2011 17:28

Ivulinko, opravdu se toho neboj. Pokud máš ráda hrášek a fazoli, tak cizrna Ti bude stoprocentně chutnat. Já jsem z ní měla taky strach, ale po vyzkoušení mě nadchla .:-*:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 9. 2011 17:27

Tak že bych si to zkusila někdy s tou cizrnou, neumím s ní moc pracovat,ale toto je krásné:-K

ivulinka ivulinka

25. 9. 2011 17:17

Ivetko, krásná práce...:yes:
Jen...včera jsem cizrnu držela v kauflandě v ruce, jen abych si přečetla co je psáno na štítku a opět jsem ji vrátila do regálu, nepochybuji o tom, že jde o velmi zdravou věc, ale nemám odvahu ji koupit, snad, kdybych ji nejdříve u někoho ochutnala...:-8

Bahula Bahula

25. 9. 2011 17:15

Taky mám ten tekutý žloutek ráda:-D:yes:

zizala zizala (moderátorka)

25. 9. 2011 17:06

Hezký...ukládám, cizrnu mám sterilovanou pořád při ruce, tohle vypadá na rychlou a dobrou večeři :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

25. 9. 2011 16:57

Colombo65, já ho taky miluje a vejce na hniličku taky:-*:-*:-*

Colombo65 Colombo65

25. 9. 2011 16:41

... hmmmmm, ten tekutej žloutek miluju;-);-);-):-K

sofie1973 sofie1973

25. 9. 2011 16:33

Krásný nápad z jednoduchých surovin:yes: Taky ráda vařím stylem - něco zbylo v lednici, tak vymýšlím, jak to zpracovat:-D A tohle je moc zajímavá kombinace.:yes:

vseumel

25. 9. 2011 16:23

Nikdy jsem neměla odvahu cizrnu uvařit, ale vypadá to faj a bude to určité plné bílkovin :-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrna recepty recepty s cizrnou recepty z cizrny recept s cizrnou cizrna recept amoleta s cizrnou omeleta recept recept s czrnou receptu s cizrnou v hodné maso k cizrně jak pracovat s cizrnou cizrnná omeleta s cizrnou

Suroviny: cizrna, vejce, cibule, šunka kuřecí, pepř, sůl, koření kari, rajče sušené, olej

TopRecepty.cz

Omeleta s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5OJ