Dýňové zelí
Dýně hokaido se dá připravit na mnoho různých způsobů. Krom polévky, se z ní dá připravit i výborné dýňové zelí, které můžete použít jako přílohu k pečenému masu, nebo si ho dopřát jen tak, samotné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 16:14
18. 11. 2019 15:13
12. 5. 2014 18:10
Dýni nastrouháme nahrubo,přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, pokmínujeme, podlijeme troškou vody a přidáme na másle (sádle) osmaženou cibulku, trochu octa dle chuti a sůl dle chuti. Dusíme do měkka (cca 20 min). Ve šlehačce rozšprudlovat hl.mouku a zelí zalít tak, aby hmota byla tak akorát - ani hustá ani řídká Kalorická bomba, ale SUPER
31. 1. 2013 22:27
19. 1. 2013 10:03
19. 1. 2013 09:58
Rozdíl mezi dýní Hokkaido a jinou dýní je v tom, že z dýně Hokkaido je zelí rychleji hotové, tedy pozor, aby se moc nerozvařila, já dělám většinou z máslové dýně a jde rovněž, ale jak píši - když jsem dělala z Hokkaido, byla jsem překvapena, jak rychle bylo měkké.
26. 3. 2012 06:24
25. 3. 2012 20:15
14. 11. 2011 08:03
13. 11. 2011 18:09
30. 9. 2011 09:29
29. 9. 2011 17:26
29. 9. 2011 17:11
Takže kľudne použi akúkoľvek tekvicu, bude to dobré
29. 9. 2011 16:15
máš další bodík ode mě,páč se mi ukrutně líbí ta barvička zelíčka
29. 9. 2011 13:48
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 47 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 50 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 52 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 53 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 54 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Očistit dýni a připravit ji k další úpravě zvládne podle našeho videa každý. Cenná surovina se hodí pro mnoho skvělých pokrmů
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Čím se liší hokaido od jiných dýní a na co se nejvíce hodí? Proč se tato malá dýně stala královnou naší kuchyně?
Další recepty
Tématické fráze: dýňové zelí recept na dýňové zelí dynove zeli recept dýňové zelí recepty zelí z dýně hokaido zelí z dýně zelí z máslové dýně recepty dýnové zelí dýňový zelí dinove zeli recept dýňové zelí dýnové recepty zamražená dýně dýňovézelí dýňová zelí dýně jako zeli recepty na dýňové zelí hokaido zelí dynove zeli dýňové zelí hokkaido
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, cukr, ocet
Dýňové zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmY8
22 názorů