Guláš z václavek
Milovníci hub už vyhlížejí dobu, kdy porostou václavky. Na oblíbený guláš z nich má každý svůj recept, který se liší v přidaných ingrediencích. Ale všichni se těší, jak si pochutnají. Ideální přílohou je pak oblíbený knedlík.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,41 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 28,57 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 54,24 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2013 06:45
11. 10. 2013 06:28
12. 9. 2013 19:51
19. 10. 2012 19:36
19. 10. 2012 19:33
16. 10. 2012 12:24
Dobrou chuť všem
15. 4. 2011 15:50
20. 10. 2010 04:56
4. 10. 2010 18:19
2. 10. 2010 19:28
24. 10. 2009 18:57
12. 10. 2009 14:34
9. 10. 2009 12:18
9. 10. 2009 12:04
7. 10. 2009 16:25
Jen se mi líbí jak jsou v receptu zemáky a na fotce knedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 41 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 44 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 45 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 47 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 48 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 59 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Další recepty
Tématické fráze: václavky václavky vaclavky recepty vaclavky recepty houby václavky houby václavky houby václavky recepty václavky recept václavky recept houba václavka houba václavka jak upravit václavky recept na václavky václavka houba václavky houby recept václavky václavka obecná recepty václavka václavka obecná recept recepty václavky
Suroviny: houby václavky, cibule, vývar masový, mouka hladká, kečup sladký, máslo, česnek, kmín drcený, paprika sušená sladká, sůl
Guláš z václavek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANB
22 názorů