Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grahamový rohlík

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 10. 2011 22:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 230 kJ / 3 879 kcal
Bílkoviny122,41 g
Tuky43,10 g
Vláknina39,60 g
Cholesterol 95 mg
Sodík 6,12 g
Sůl15,24 g
Sacharidy730,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento rohlík jsem nikdy nepekl, ani nikdo z mého okolí ho nevyzkoušel, ale myslím, že sem patří. Pokud ho někdo vyzkouší, dejte vědět. Díky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fb.lib fb.lib

25. 11. 2011 22:16

Boubelinda:Moc krásný díky za foto,já když jsem je dělal tak jsem je potíral jen slanou vodou a sypal kmínem solí a sezamem.Vajíčkem to zkusím taky,moc se mi to libý.

Boubelinda

25. 11. 2011 12:32

Tak vyzkoušeno, těsto se vůbec nelepilo. nemusela jsem moučit. Jsou výborné.:-)

fb.lib fb.lib

19. 10. 2011 22:02

Pajaja:Já rohlíky celozrnné nepeču ale peču žitný chleba a mám pocit že by postup měl být stejný.Vemte si Moskevský chléb 50dkg žitný chlebový a 50dkg celozrný mouky a žitný kvas tekutý.
Já mám dojem že pšeničná mouka na grahamový rohlík je na přípravu kvásku.Celozrnné pečivo nekyne jen odpočívá a kyne až při pečení v troubě.Berte to tak že na grahamový rohlík obě mouky jsou pšeničné tak tento poměr mě přijde normální.Pokud budete chtít tyto rohlíky tmavé místo čisté vody použijte meltu.U žitné mouky ať celozrnné tak normální by to bylo jiné.Hezký večer.

Pajaja

19. 10. 2011 13:46

Celozrnné rohlíčky - ty mám ráda a ráda je i peču. Jen. . . ten poměr celozrnné a "normální" hladké mouky, no nevím. Mám tu zkušenost, že té celozrnné je třeba méně než té normální. Těsto je moc suché a nepracuje se s ním dobře. Normálně jsem si myslela, že kupované celozrnné pečivo je jen z celozrnné mouky, ale opak je pravdou. Ono to prostě jen z celozrnné nejde. Já bych dala poměr 60 dkg pšeničné hladké a 40 dkg pšeničné celozrnné. Fakt moje zkušenost. . . Jinak stojí určitě za vyzkoušení. :-):yes:+

fb.lib fb.lib

19. 10. 2011 11:07

Děkuji ale já jsem je nepekl tak nevím.Když je někdo upeče ať dá vědět!!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2011 10:03

:yes::yes::yes: velmi zajímavé rohlíky:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grahamový rohlík grahamový rohlík recept celozrny rohlik rohlík grahamový grahamový rohlík-recept recept na grahamovy rohlik recept grahamový rohlík celozrný rohlík recept domácí grahamový rohlík moskevský chléb recept grahamový rohlík recepty co je to grahamovy rohlik grahamový rohlík a zdraví grahamovy rohlik slozeni tmave rohliky domácí grahamové rohlíky grahamový moskevský chléb qrahamove testo co obsahuje grahamový rohlík

Suroviny: mouka celozrnná, mouka pšeničná, sůl, droždí, cukr, máslo, mléko sušené, voda

TopRecepty.cz

Grahamový rohlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7WW1