Kamila dezert
Suroviny
Porce: podle počtu a rychlosti strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 4 017 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 40,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 132,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z pořadu slovenské televize "Tajemství mé kuchyně" s Kamilou Magálovou. Je tak jednoduchý, že na něm opravdu není co pokazit. Dnes jsem dělala jen z poloviční dávky, jsme doma jen dva a já sladké nesmím, ale asi stejně ochutnám :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 18:35
Jajina90: Ať se daří a ať chutná
16. 1. 2014 15:02
jdu se do toho pustit... :)
29. 10. 2011 12:25
Vypadá velmi jedle
28. 10. 2011 20:02
28. 10. 2011 19:51
+10
28. 10. 2011 19:25
Tohle jsem zrovna sledovala v TV, jen mi recept unikl. Díky za něj Senky+9
28. 10. 2011 18:37
Vypadá velmi lákavě
28. 10. 2011 17:11
krásné
28. 10. 2011 15:18
Já sladké můžu,ale nejímTento krásný dezertík bych ale neodmítla+2
28. 10. 2011 15:14
Jednoduché a určitě dobré+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 10 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 46 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: tajemství mojí kuchyně kamila magalova recepty tajemství mé kuchyně tajemství mé kuchyně recepty vaření s kamilou magálovou kamila magálová tajemství mé kuchyně tajemství mé kuchyně recepty kamila magalová tajemství mojí kuchyně recepty magálová sk moje kuchyně tajemstvi moji kuchyne kamila magalova recepty kamily magalove kamila magdálová tajemství mé kuchyně recepty z pořadu vaříme s kamilou magálovou jednoduché dezerty vaření s magálovou tajemství moje kuchyně tajemství mé kuchyně kamily magálové sk.. tajemství mé kuchyne.sk recepty kamila mágalová tajemství mojí kuchyně kamila řezy
Suroviny: sušenky bebe kakaové, smetana kysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, šlehačka na šlehání, ztužovač šlehačky
Kamila dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BR9N
10 názorů