Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

6. 11. 2011 18:23

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 814 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny242,21 g
Tuky13,68 g
Vláknina6,57 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 488 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka je chutí docela podobná svíčkové. Tato omáčka je více výrazná, kořeněná a více zeleninová. Podávala jsem s domácím knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

7. 11. 2011 21:54

Nám dělají něco podobného v jídelně, jmenuje se to Kuřecí plátek po staročesku a kromě kořenové zeleniny a kopru jsou v omáčce ještě plátky žampionů. Musím říct, že je to překvapivě chutné, záleží na sladění chutí, aby nic příliš nevyčnívalo, pak je to ono:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

7. 11. 2011 21:49

To bude dobrota. Tisíc lidí tisíc chutí;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 11. 2011 19:09

:-DPapiňáček-můj věrný kamarád;-):yes:Moc hezky připravená bašta:-p+8:yes:Koňské maso jsem už ale dlouho neviděla:-/Tak snad před rokem kostky na guláš,ale bylo to hned vyprodané:-)

Dana61

7. 11. 2011 11:30

omáčky se zeleninou a smetanou my můžeme :yes::-D - a pro toho, kdo kopr může tak proč né a kdo ho nejí, tak ať ho nedává:-p

1974andrea 1974andrea

7. 11. 2011 10:44

Jani, mně se teda tahle omáčka líbí moc, nevím proč by k tomu kopr neměl pasovat. Ale určitě bych ho tam dala jenom prohřát až nakonec. Já dávám bodík. +6 :-p:yes:

Bibinka Bibinka

7. 11. 2011 10:39

Eliza: Elí, proč bych se zlobila:-O, prostě mě napadl, chtěla jsem omáčku ozvláštnit, tak jsem to vyzkoušela a možná se budeš divit, ale ten kopr tam byl dobrej a já ho tam cítila, možná jsem ho dala dost;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2011 00:49

Eliza: Je to taková koprová svíčková;-):-D

Eliza Eliza

6. 11. 2011 20:38

Svíčková omáčka s návdavkem kopru sice nezní nijak lákavě, ale on tam stejně po tom dušení nebude vůbec cítit;-).
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.:yes:
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...:-O

BILKOVAI BILKOVAI

6. 11. 2011 19:36

:-p:-*:yes:

rebeka rebeka

6. 11. 2011 18:32

hmmm..taková jakoby svíčková, ale s koprem..prima tip;-):-):yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 11. 2011 18:28

;-):-):-K:yes: moc prima inspirace Janinko:-K;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: maso v papináku králík na smetaně v papiňáku jak dlouho dusit kuřecí maso maso z papináku svíčková na smetaně v papiňáku svíčková v papináku dušené maso se zeleninou jaké maso na svíčkovou dušení v papináku panenka v papináku jak dlouho dusit maso můj kamarád nejí maso recepty z papináku svíčková na smetaně z papináku jak uvařit maso v papiňáku jak dusit maso v papiňáku jak dlouho dusit maso v papiňáku maso do papinaku kureci maso v papinaku vepřová panenka v papiňáku

Suroviny: maso koňské, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, citron, směs zeleninová mochovská mražená, kopr čerstvý, smetana 33%, vývar zeleninový, olej, cukr, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YlYK