Tvarohový koláč s dýní a pomerančem
Suroviny
Porce: koláčová forma
Nutriční hodnoty
Energie | 10 715 kJ / 2 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,57 g |
Tuky | 145,90 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 229,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchařky: Hana Michopulu "Recepty z farmářského trhu I.díl" (V původním receptu éter.olej není, tzn. lze i bez něj!)
Éterický olej je naprostá bomba a můj nový objev, mrkněte:
http://www.just.cz/produkty/etericke_oleje_a/k5182
Koláč je naprosto delikatesní, pokud chcete, aby byla dýně výrazněji cítit, dejte o něco méně vonného oleje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 22:49
24. 11. 2011 21:05
24. 11. 2011 13:09
-myšleno návod výrobce z Tvého odkazu
24. 11. 2011 12:13
24. 11. 2011 09:57
24. 11. 2011 09:47
24. 11. 2011 09:46
24. 11. 2011 09:45
24. 11. 2011 09:44
Jo jinak recept ukládám
24. 11. 2011 09:23
24. 11. 2011 09:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 7 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 24 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 29 minutami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 12 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Olomoucké tvarůžky ve studené kuchyni skvěle využijeme do pomazánek a salátů, dokonce je můžeme naložit
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: koláč s dýní cheesecake s dýní výrobky z dýní vyrobky z dyně zákusky z dýně dýňovy kolac dýňový koláč s pomerančem kolac s dyne hana michopulu recepty kolač z dýne tvarohovy kolac zákusek z dýně dýně s tvarohem koláče s dýní koláč s pomerančem hana michopulu pečená dýně dýňový koláč michopulu dezert s dýní cheesecake z dýně dýně a tvaroh
Suroviny: těsto křehké, dýně, máslo, pomeranče, žloutek, cukr krupice, tvaroh měkký, cukr vanilkový, olej pomerančový
Tvarohový koláč s dýní a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5DL
11 názorů