jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Máslový krém na vánoční cukroví

Máslový krém na vánoční cukroví
nahoru
Máslový krém na vánoční cukroví Máslový krém na vánoční cukroví
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zdobení

Suroviny:

250 g másla
6 lžic pískového cukru
1 vejce
kakao, ořechy, rum, silný extrakt ze zrnkové kávy studený, mandlový extrakt

Postup přípravy receptu

Vejce a cukr šleháme dohusta v horké lázni. Mírně změklé máslo ušleháme do napěnění a postupně do něj přišleháváme vaječnou hmotu. Tento základní krém můžeme dochutit podle potřeby.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
15 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Máslový krém na vánoční cukroví"

autor: *** (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.08.2014 15:38:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak dlouho tento krém vydrží ?smajlik

autor: BUBAK
vloženo: 12.12.2013 15:40:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento krém může být moc dobrý,děkuji moc za recept smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irule
vloženo: 11.12.2013 21:40:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tento krém je skvělej, dělala jsem kávový, děkuji za recept smajliksmajliksmajlik

autor: veverka50
vloženo: 04.12.2013 14:22:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept od Bahulky smajlik určitě letos vyzkouším.
Celá leta jsem dělala krém co dělala moje maminka:
Kolik másla,tolik cukru moučka,jeden žloutek a třít,když to bylo utřené tak pro nastavení se přidával puding udělaný z vody bez cukru(vychladlý) Tento krém je velice jemný a dobrý,ale letos zkusím tento snad to zvádnu smajlik smajlik

autor: Katu (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.02.2013 19:54:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevěřila jsem tomu, ale když jsem to vajíčko a cukr míchala dlouho ve vodní lázni, pak dala bokem než jsem si rozmíchala pak máslo, tak to tak ztvrdlo, že z toho byla prima drobenka. smajlik Tak jsem si dala repete a větší majzl a už to šlo smajlik

autor: Naďa Kánská (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.12.2012 10:08:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do máslového krému dávám zásadně vařený žloutek. Krém je kompaktní, hustý a je bez rizika salmonely. Vyšlehám máslo s cukrem do pěny, přidám vnitřek vanilkového lusku,vařený žloutek a nakonec po kapkách rum. Je krásně sametový a v lednici velice rychle ztuhne. Do krému je také možno přidat-kávu,mleté oříšky, strouhanou čokoládu, vařený kokos atd.

autor: Iness
vloženo: 16.12.2012 13:08:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klára:jestli jsi dala jedno vejce a ubrala cukr na cca 4-5 lžic tak v tom nevidím problém...máslo by mělo ztuhnout. Pokud přece jen je to stále řídké, tak budeš muset přidat ještě změklé máslo a znovu vyšlehat. Předpokládám, že neplechu ti tam dělá bílek. Já do krému používám jen žlouteksmajlik.

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2012 12:24:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem to z obyčejného másla. Nepoužila jsem celé, protože mám jen pár kousků, které chci naplnit. Dala jsem tam asi 2/3 másla. Ale nejspíš jsem ho úplně rozpustila, protože jsem to vmíchala do těch zahřátých vajec.

autor: Iness
vloženo: 16.12.2012 11:48:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klára:Dělala jsi to z obyčejného másla? S jedním vejcem to nemůže být řídkésmajlik. Nerozpustila jsi i to máslo? Napiš přesně jak jsi to dělala...

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2012 11:32:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zkusila jsem ho, jsem amatér a zdálo se mi to jednoduchý, ale mám ho hrozně řídký. Od včerejška je v lednici (dokonce i v mražáku), ale nechce ztuhnout. Moje blbost, přidávala jsem máslo k vejcím s cukrem a ono to pěnilo a tálo. Jde s tím ještě něco dělat, nebo to mám vyhodit?smajlik

autor: Iness
vloženo: 14.12.2012 13:02:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dana: 125 ml mléka
1 vrchovatá lžíce hladké nebo polohrubé mouky
125 g másla
140 g moučkového cukru
1 balíček vanilkového cukru

Mléko rozmíchejte s moukou a na mírném plameni přiveďte k varu. Povařte asi 2 minuty na hustou kaši, odstavte a nechte za občasného míchání vychladnout.
Mezitím utřete máslo s oběma cukry. Pak do ní po lžičkách vmíchejte vychladlou kaši a utřete na hladký krém.

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2012 12:39:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neměly byste, prosím, nějaký krém bez vaje? Nemám kontrolovaný slepičí chov a o salmonelu z nevařeného vejce nestojím........
Díky.

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.12.2012 15:40:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám podobnýsmajlik
Máslo vyšlháme do pěny.
V parní lázni šleháme 15 dkg. cukru, 3 celá vejce, vanilkový cukr. Mícháme dokud neschládne. Pomalu vmíchám do ušlehaného másla. Vydrží dokud se cukrový nesní ( klidně 2 měsíce )smajlik

autor: Veru (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.11.2012 19:06:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho krém vydrží? Tedy do jaké doby se musí sníst? Děkujismajlik

autor: Iva (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.07.2012 15:22:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj můžu se zeptat, jestli se tento krém dá dát i na korpus pod marcipán?? :) děkuji za odpověď

autor: Barča (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2011 20:34:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem a je opravdu vybikajícísmajlik Dky za nápad smajlik

autor: Bahula
vloženo: 18.12.2011 15:13:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Máslový krém dělám stejným způsobem. V zimě dávám na dvě másla 3 vejce a v létě zase kousek stoprocentního tuku, aby máslo lépe drželo smajlik+


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

krémy na cukrový cukroví krémy kremi na cukrovi zakladni maslovy krem na cukrovi krémy do cukroví ktere vydrzi mesic vanilkovy krem na cukrovi jednoduche kremy do vanocniho cukrovi základní krém do cukroví základní máslový krém krémy na vánoční cukroví krém z vařených žloutků vanocni kremy na cukrovi recepty na vánoční cukroví krémy máslový krém na vánoční cukroví krémy na cukroví krém cukroví krém do cukroví máslový krém do cukroví kakaový krém do cukroví máslový krém do vánočního cukroví máslový krém vánoční krémy recept na krém do cukroví krém na cukroví máslové cukroví vánoční cukroví krémy recepty na krémy do cukroví mandlový krém do cukrovi máslový krém do cukroví krém do cukrový trvanlivý krém do vánočního cukroví vařený máslový krém krémové vánoční cukroví recepty na krémy na vánoční cukroví krém do vánočního cukroví krémy do vánočního cukrovi krémové cukroví máslový krém na cukroví krém na vánoční cukroví vanilkový krém do cukroví jak dlouho vydrží máslový krém krémy do cukroví




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz