Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý kapr s rajčatovou omáčkou a řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 12. 2011 20:18

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie487 kJ / 116 kcal
Bílkoviny3,74 g
Tuky0,52 g
Vláknina10,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lolot neboli Piper Sarmentosum můžete koupit na vietnamských tržnicích. Tento způsob úpravy ryb je u nás oblíbený. Lehká kyselost omáčky reguluje tzv. " bahnitý zápach" kapra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 12. 2011 15:38

Aničko velice zajímavá úprava,která se mi líbí:-p+4:yes:

rebeka rebeka

11. 12. 2011 21:55

velice zajímavá úprava kapra:yes::yes::yes: může to být dobrota:-p;-):yes::-)

AnnaD AnnaD

11. 12. 2011 20:59

Děkuji za milé přivítání !!:-D

Bibinka Bibinka

11. 12. 2011 20:39

AnnoD, vítám tě v Topkové rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo;-)
Recept je celkem zajímavý, tak ti dávám 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr s omačkou kapr po vietnamsku kapr v rajcatove omacce kapr se švestkovou omáčkou kapr na řapíkatém celeru recepty vietnamské prase ryba s řapíkatým celerem kapr na rajčatech vietnamské recepty kapr vietnamské prase recept recept z vietnamského prasete kapr recepty po vietnamsku vietnamské prase recepty vietnamský recept na kapra piper sarmentosum kapr recepty vetnamske kapr dokřupava kapr po vetnamsku ryby na vietnamsky způsob recepty ryba s řapíkatým celerem

Suroviny: kapr, rajče, celer řapíkatý, cibulka jarní, pórek, cibule, vietnamské bylinky, česnek, zázvor, omáčka rybí, mouka, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Křupavý kapr s rajčatovou omáčkou a řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51pA