Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v tatarce

Jednoduchý a rychlý recept na přípravu kuřecího masa. Dokonalému spojení chutí pomůže krátké odležení masa v lednici. Zvolit můžete oblíbenou přílohu a výborné to bude také se zeleninovým salátkem.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 16 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby odležení masa

16 min (10 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

28. 12. 2011 14:15

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 083 kJ / 737 kcal
Bílkoviny163,94 g
Tuky7,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 788 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

31. 12. 2011 15:42

:-p:-p:yes:5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso v tatarce kuřecí řízky v tatarce řízky v tatarce veprove maso v tatarce kuřecí plátky v tatarce kuřeci medailonky v tatarce řízek v tatarce kuřeci maso na tatarce vepřove na tatarce kuřecí nudličky v tatarce vepřové v tatarce kuřecí prsa v tatarce vepřové řízky v tatarce vepřové plátky v tatarce veprovy rizek v tatarce vepřové maso na tatarce vepřové plátky na tatarce kuřecí v tatarce kuřecí prsíčka v tatarce kuřecí řízek v tatarce

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, česnek, mouka hladká, olej, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Maso v tatarce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5rm