Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničné rohlíky (pečivo)

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 1. 2012 13:55

Suroviny

Porce: 8-9

Nutriční hodnoty

Energie8 882 kJ / 2 123 kcal
Bílkoviny57,45 g
Tuky49,75 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy353,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Patricie

9. 1. 2012 15:34

:yes::yes::yes:Jsou nádherné +, určitě upeču:-*:yes::yes:

cathleen cathleen

9. 1. 2012 11:40

indulina28: Jednoduše.;-) Suroviny na omládek dobře promícháš v míse a zakryté necháš 45 minut kynout. Pak přidáš zbytek surovin, vymísíš těsto, které necháš 60-80 minut kynout, můžeš ho během kynutí i promísit.
Pak propracuješ, rozdělíš na dílky a ...dál podle receptu;-)

Betyna

7. 1. 2012 10:40

+1 :yes:

indulina28 indulina28

7. 1. 2012 06:54

vas recept je velmi krasny a me se velice zamlouva,ale bohuzel nemam dom.pekarnu muzete mi prosim poradit jak to udelat i bez toho..diky a bodik je zaslouzeny :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 1. 2012 22:23

Rohlíčky opravdu jako z pekárny-krásné malované:-K+14:-p:yes:

Pajaska Pajaska

6. 1. 2012 18:29

Caty,nádhera.:yes::yes::yes: Koukám,že se vyvýjí 2.díl ?;-):-K

mysulka mysulka

6. 1. 2012 18:20

:-p krása, jako vždy:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

6. 1. 2012 17:35

cathleen: moc Ti děkuji za vysvětlení.:-K Zase jsem o něco chytřejší. Příště, až se budu chystat na rohlíky, tak příjdou na řadu tyto rohlíčky:yes:

majda 2

6. 1. 2012 17:23

Moc krásné rohlíčky,vydařené jako vždy!:yes::yes::yes::-p+10

ruzena ruzena

6. 1. 2012 16:19

Rohlíčky jak malované:yes::yes::yes::-Kuž je mám vytisklé a vyzkouším:yes: od tebe Ivo je vše co se pečiva týče :yes::yes::yes::yes::yes::-))9 je tam:yes:

maris maris

6. 1. 2012 15:53

cathleen: ivo, všichni stárneme - tak musí i omládek;-(:-))

cathleen cathleen

6. 1. 2012 15:39

:-Kděkuju všem za chválu, budu moc ráda, když vyzkoušíte. Včera jsem je dělala znovu (poprvé jsem si nenapsala gramáž jedné mouky), jako bulky, potřené jen vodou místo vejce a :yes:

cathleen cathleen

6. 1. 2012 15:37

finneta: :-)utěšuj se tím, že to nejsou bílé, vatové rohlíky a nejdou tak na tloušťku :-)) .....možná:-//

finneta

6. 1. 2012 15:32

srettka:pošli recept na hrujabez;-);-)
ivčo. co k tomu dodat. takže i tento rok je moje předsevzetí, že zhubnu, v čudu. o víkendu do nich půjdu.;-):yes::yes::yes:

cathleen cathleen

6. 1. 2012 15:28

BILKOVAI: Protože je v něm kvásek (omládek), který má kynout asi 45 minut a pak už být zapracován do těsta. Kdyby po jeho vykynutí následovalo vsypání zbytku surovin, předehřev a teprve míchání těsta, omládek by dál jen stál a stárnul, zaypán a zalit zbytkem surovin....
Mívám v kuchyni chladněji a tak když chci, aby mi těsto kynulo v teple, zapnu po jeho umíchání na 1-2 minuty program Pečení;-), pak vypnu a těsto nechám v zavřené pečce nakynout.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohlíky z prášku do pečiva rohlíky recept domácí rohlíky s práškem do pečiva domácí rohlíky od hrušky recept na bílé pečivo domácí bílé pečivo recept rohlíky wwwhruska.cz domácí rohlíky z prášku do pečiva recept na rohlíky bílé pečivo recepty domaci rohlik s praskem do peciva hruška peče rohlíky bile pecivo recept domácí bílé rohlíky domácí pečivo hruška rohliky z prasku rohlík recept domaci pecivo od hrusky rohlíky z prášku do pečiva

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, sladěnka

TopRecepty.cz

Pšeničné rohlíky (pečivo)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOpv