Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí plátky v Tatra mléce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

28. 1. 2012 23:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 947 kJ / 704 kcal
Bílkoviny16,99 g
Tuky18,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy116,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka má velice dobrou chuť, kdo chce může si dle své chutě přikyselit. Takto se dají připravit i kuřecí, nebo vepřové plátky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 1. 2018 22:29

kuchtik: Děkuji za komentář:-KOmáčka není sražená,pouze se oddělil tuk od mléka:-)
Nedovolila bych si prezentovat"nepodařené"jídlo.Pokud by se mi stalo,že by se omáčka srazila,tak byť bych byla na stravu pouze já sama,tak i pro sebe bych takovou omáčku před podávání rozmixovala.Už se mi to jednou stalo,když jsem dusila plátky masa v kefíru:-(https://www.toprecepty.cz/recept/26933-krkovicka-v...

kuchtik

4. 1. 2018 13:20

Anna Kocikova: Na fotce je vidět že omáčka je sražená .
Na chuť to nemá takový vliv ale na pohled to nevypadá příliš lahodně.
Ještě potřebuješ praxi ...ale na to že to je asi tisící kopie tohodle receptu tak slušný :-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 4. 2012 20:51

Petra Ku.:Peťko,ani nevíš,jakou jsi mi udělala radost:-*:-KJá s Tatrou,nebo jakýmkoliv jiným neslazeným kondenz.mlékem ráda vařím.Jídlo má pak opravdu velice príma chuť:-pA do té sekané klidně jdi.Když dáš Tatru,můžeš vynechat vajíčko:-)
Tak Ti ještě jednou díky a jsem ráda,že jste si pošmákli;-):-)

Petra Ku. Petra Ku.

25. 4. 2012 14:07

Aničko, dneska jsem sice vařila kuře na paprice, ale protože mi v ledničce už delší dobu ležela plechovka Tatry mléka, tak jsem si na tebe vzpomněla a mléko dala do omáčky, které tím získala na jemné, delikátní chuti :-p Moc jsme si pochutnali a určitě to mléko zkusím přidat i do sekané, jak se tady zmiňuješ :-) Moc děkuju za tip! :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2012 19:28

Dana61:Také si pamatuji časy,kdy šlehačka byla velice málo vidět:-)Tatra mléko dávám i do sekané,má takovou zvláštní jemnou chuť:-pa sekaná jenom z bůčku a Tatry je vynikající:-*:yes:Děkuji:-K

Dana61

1. 2. 2012 10:39

Aničko - skvělé:yes::-D tatru jsem velmi používala před cca 30 lety, protože šlehačku k nám v té době vozili 2x týdně a to ještě v omezeném množství a v sezóně ovocných knedlíků nebylo možné ji vůbec koupit, tak jsem jako náhražku do omáček používala tatru a ona opravdu nikdy nezklamala:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2012 19:08

Moc Vám všem děkuji za velice milé komentáře:-K:-Ka hodnocení :-)Já tatra mléko používám většinou,když mi dojde smetana.Zdá se mi být i takové chutnější,hustější,no prostě mňam;-):-)Už se nemusí přidávat mouka a když se jídlo chvíli provařuje na plný plyn a trochu tekutiny se nechá odvařit-musí se ale stále míchat,tak je to v závěru opravdu moc chutné:-p:yes:

senky senky

29. 1. 2012 16:19

Zase jeden do sbírky na vyzkoušení :yes::yes:

rebeka rebeka

29. 1. 2012 16:16

Anni.. moc krásné to máš;-):-):yes::yes:
tatra, pravíš:-?:-D budu muset zkusit;-) vypadá to úžasně:yes::yes::-K

Bahula Bahula

29. 1. 2012 15:32

Moc pěkný recept :yes:+

majda 2

29. 1. 2012 15:31

Tak s Tatra mlékem by mě nikdy nenapadlo!Chce to jen nápad a dobré jídlo je hned na talíři!:yes::-p+10

Zdenka1

29. 1. 2012 14:56

Aničko:-p:yes:

Bibinka Bibinka

29. 1. 2012 12:56

Aničko, výborná záležitost, i když já jsem z Tatrou ještě nikdy nevařila-ale proč ne;-) Já dokonce někdy dávám syrový paprikový červený lusk a nejvíc nám chutná se zakysanou hustou smetanou. Dávám 8.boda:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

29. 1. 2012 11:06

Aničko, s Tatra mlékem jsem nikdy nevařila, ale tvůj recept a hlavně fotky vypadají luxusně, takže proč to nezkusit, že? Díky za dobrej tip! ;-):-K

spagetka spagetka

29. 1. 2012 10:48

;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatrarecepty tatra mléko recepty tatra mléko krůtí plátky tatra recepty sekaná s tatra mlékem zahuštěne mléko recept tatra mléko v plechovce krůtí plátky na paprice krutí plátky recepty krůtí plátek na paprice sekaná s tatrou tatrarecepty.cz krůtí plátek recept recept na krůtí plátky recepty tatra mléko www tatrarecepty cz recepty se zahustenym neslazenym mlekem recept kruti platky krůtí plátky recept

Suroviny: maso krůtí, cibule, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kapie červená sterilovaná, vývar kuřecí, mléko tatra grand 9% zahuštěné neslazené mléko, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Krůtí plátky v Tatra mléce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLQ5