Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerový řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2008 19:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fitnessDanca

20. 2. 2018 00:31

Hezký den přeji :-).
Pokud by někdo měl zájem o "fitness" verzi, tak mohu nabídnout můj recept. Danča :-).
https://www.dancahajkova.com/single-post/2016/05/1...

Irule Irule

4. 5. 2014 14:13

Udělala jsem variaci podle Žížalky s kečupem a šunkou a řízky byly naprosto skvělé. Takže zaslouženě posílám bodík a foto ;-):-p:-p:-p:-K:yes:

maris maris

8. 1. 2012 17:13

martin: zeleninové jídlo nemusí být bezmasé - tady je to rozdělené - je tu kategorie Zeleninové a kategorie Bezmasé.

martin

8. 1. 2012 17:10

Po kolečku šunkového salámu ... to je super, hlavně to nezapomeňte nechat v kategorii zeleninových jídel :-8. Připomíná mi to jídelní lístky mnoha našich restaurací, v kategorii "bezmasá jídla" nalézám běžně "smažený sýr se šunkou".
Češi prostě musejí tu flákotu dát do všeho, že ?

Jenny

29. 12. 2010 16:46

:yes:+:yes:mňamka...;-):yes:

bíni

3. 10. 2010 12:28

moooc dekuji diky tomu moje tchne me ma radsi:yes:;-):-K:-):-p;-):-!:-*

Reny2

27. 2. 2010 02:25

znam,taky jsem delavala,ale uz je to hooodne dlouho...dik za pripomenuti... :-K moje znama delavala celerove karbose,takze celer nastrouhala na hrubsim struhadle,na 3 min. povarila,scedila,pridala vejce,maceny rohlik,nebo chlebik,sul,pepr,majoranku,cesnek a neco zeleneho,takze vlastne totez,jako na klasicke karbose a obalila,smazila a papala...taky moc dobre...;-) a myslim,ze pokud mate doma "chlapy" co potrebuji aspon burta,tak jim ho tam klidne soupnete na nejake ty kosticky ;-)

cicak

3. 5. 2009 21:21

zkousela jsem kecupovou variantu, manzelovi extra ostry helmans, me samozrejmne jemny, moc jsme si pochutnali, dik za tip

Pepa

1. 3. 2009 16:24

Plátky celeru před trojobalem potřu prolisovaným česnekem se solí.

Inuška

23. 1. 2009 11:26

Ahoj holky...já osobně doporučuji celer před obalením povařit v osolené vodě. Řízečky jsou mnohem chutnější a nemusí být na pánvičce tak dlouho (ani nespotřebujete tolik tuku). Je to výborná mňamka;-)

spagetka spagetka

3. 1. 2009 18:24

žížalko, tohle vyzkouším, díky za tip :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2009 16:36

Teda žížalo, to vůbec není špatný nápad! Díky!:yes:

zizala zizala (moderátorka)

3. 1. 2009 16:31

Jani, já ještě plátek celeru potřu z obou stran kečupem a přilepím po kolečku šunkového salámu a pak teprve obalím. Moc dobré;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2009 14:31

No, celer já můžu a určitě to vyzkouším, když se dá jíst řízek z cukety, tak o tomhle jsem už slyšela více.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celerové řízky smažený celerový řízek řízky z celeru smažené celerové řízky celerové řízečky celer jako řízek celerové řízky v troubě cerelové řízky celer řízky recept na celerové řízky celerový řízky celerové řízky s česnekem celerové řízky recept zeleninový řízek řízky s celeru recept na řízečky z celeru řízky z cerelu recept celerové řízky bezmasý řízek rizecky z celeru

Suroviny: celer, šťáva citronová, vejce, olej, mouka hladká, strouhanka, sůl

TopRecepty.cz

Celerový řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Po