jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Azu po tatarsku - originál

Azu po tatarsku - originál
nahoru
Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál Azu po tatarsku - originál
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovězí maso
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

400g hovězího zadního
200g cibule
50g rajského protlaku
150g zavařených okurek
50g tuku
300ml vývaru
25g hladké mouky
bobkový list
pepř, sůl

Postup přípravy receptu

Nakrájené maso na tenké nudličky osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Maso společně s cibulí opečeme na tuku. Opečemé maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme a přidáme protlak. Přilijeme vývar, promícháme a přidáme bobkový list. Přikryjeme poklicí a dusíme.
K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené okurky. Dochutíme dle potřeby solí a společně krátce podusíme.

Poznámka

Vhodná příloha: špagety, hranolky nebo chléb

Autor Autor: (Kateřina)
Datum vložení Datum vložení:
11 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Azu po tatarsku - originál"

autor: edna01
vloženo: 03.09.2013 13:52:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem vařila a bylo to výborné :)Připomnělo mi to azu, které nám vařili ve školní jídelně a tam mi to moc chutnalo. .smajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.11.2012 11:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pre Strowberry:
Myslím, že tón môjho komentára nebol tak agresívny ako Váš.
Ďakujem za radu a podľa nej sa zariadim...

autor: Strowberry
vloženo: 31.10.2012 21:22:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alice, Petra: Když jste tak skvělé kuchařky, přidejte svoje geniální fotky samy! Nejste ani zaregistrované, ale radit umíte, že? Takových tu už bylo smajlik

autor: Alice (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2012 15:36:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ta fotka se špagetami je skutečně mizerná. To není Azu.
Další fotky jsou spíš nevydařený guláš.
Petro, souhlasím s tebou, co se týče fotek.

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2012 15:09:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Predpokladám, že Tatárske azu pozná každý, kto chodí jesť do reštaurácie. To, že niekto potrebuje k tomu fotografiu neznamená, že jeho IQ je nízke. Chce len vidieť, či ho ten recept (nie jedlo!) inšpiruje, alebo nie.
V tomto prípade mám (píšem za seba!) dojem, že fotografia receptu rozhodne neprospieva. Recept je tradičný, ale fotografia je mizerná a ako poznám (opäť, píšem za seba!) toto jedlo z mnohých reštaurácií, tak sa na to vôbec, opakujem vôbec nepodobá. Je možné, že ja by som ho nedokázala navariť a naservírovať zaujímavejšie, ale táto fotografia tomu rozhodne nepomôže. Zila som v bývalom ZSSR roky, jedlo tam bolo dostatočne známe, ale v tom čase tam špagety boli neznámym pojmom (ako mnoho iných potravín či vecí...) a tak sa toto jedlo nikdy so špagetami nepodávalo. Doba sa zmenila a je možné, že aj tradičné recepty prešli svojou inováciou a dnes možno nebude v Česku zvláštnosťou Vepřo, knedlo so špagetami...

vloženo: 11.05.2012 22:51:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Strowberry
vloženo: 27.02.2012 15:50:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mě osobně by zajímalo, jesli by se paní Remková vyznala v klasických kuchařských normách, tento recept totž pochází z nich. A jesli se nevyzná ani v tomto jednoduchém postupu, tak ať si koupí dětskou kuchařku. Tu možná pochopí!smajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.02.2012 14:56:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

KOmentovat recepty může samozřejmě kdo chce, jak chce. Fotky samotné paní Remkové vypadají dobře, o tom žádná. Reagovala jsem na Redy, protože mě nejednou napadlo totéž, co Redy.

vloženo: 27.02.2012 14:38:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucie:Redy:Já si myslím,že paní Remková může komentovat recepty jak chce!!!To snad vůbec nemá nic společného s přidáním receptusmajlikTak proč by měly být dvě?????Tomu nerozumím!!!!smajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.02.2012 14:25:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo, souhlas s Redy... Registrovaná tu nejsem, ani nehodlám, ale chodím tu pro inspiraci téměř denně a divím se tomu samýmu, čemu Redy. Paní Remkové musejí být nejméně dvě. smajlik
A fotky pokrmů připravené jednou z nich vypadají jedle.

autor: srettka
vloženo: 24.02.2012 09:44:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

redy:redy:no. . . asi takhle, popis pripravy o.k., ingredience taky, ale s ohledem na exoticky nazev bych si vizualni predstavou tak jista taky nebyla.
a jen tak mimochodem. . . co po precteni mejch komentarusmajliksmajlik tam uz musite byt v koncich totalnesmajlik a ja musim byt za za nejakeho prostoducha, kterej by mel mit na krku buzolu, aby vubec nasel kuchynsmajliksmajlik
nee nic, ja jen ze v TOM zase cejtim spis neco osobniho, snad nejaky nedoreseny spor, nebo averzi, nebo co to jesmajlik

autor: redy (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2012 09:09:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já když občas čtu komentáře pí J. Remkové, jak nic nezná, neumí, čumí jak puk a nepochopí jednoduše a jasně popsaný recept, tak nechápu jedno: jakmůže dávat perfektně vypracované recepty a hezké fotky. Tady je tak trochu nepoměr, jako kdyby ty dámy byly 2, jedna geniální kuchařka a fotografka a druhá, slušně řečeno s velmi nízkým IQ, která neumí ani vejce do skla.
Souhlasím, že fotka tomu dodá šťávu, ale každá slušná kuchhařka by tento recept pochopila i bez fotky, tedy i ta druhá pí J.R.smajliksmajliksmajlik A už se těším na reakce smajliksmajliksmajlik,ale nemyslím to jako urážkusmajlik, pouze vyjařuju údiv....

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2012 08:44:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Postup přípravy je popsán v receptu dobře a je k pochopení i bez fotky.Jestli chápu dobře zase já,tak se teď bude ještě u receptu bodovat zvlášť jak recept,tak zvlášť cizí dodané fotkysmajliksmajliksmajlik
Já dávám pomyslný bod jak receptu,tak fotografiím dohromadysmajlik

vloženo: 23.02.2012 23:22:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Evi, ty těm jídlům dáváš duši. Hned to vypadá "srozumitelněji"smajliksmajlik Bod patří tentokrát tobě. Já bych jinak neměla představu, jak to vypadásmajlik

autor: Ivana Ch
vloženo: 06.02.2012 05:20:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Azu znám a dost často vařím. Máme ho rádi. Recept jsem kdysi získala od jedné průvodkyně z Moskvy.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vloženo: 06.02.2012 01:01:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Azu bylo moc dobrésmajliksmajlik přidala jsem foto asmajlik3

autor: AntoninZ
vloženo: 02.02.2012 16:14:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano a ještě jednou ano. Není tam vegeta a kečup. Ne že bych to nenáviděl, ale v poslední době to lidé přímo cpou všude. Kečup je sladký, a vegeta? Náhražka když kuchaři se zdá že tomu něco chybí.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept azu po tatarsku co je azu recepty azu po tatarsku azu počesku azu po tatarsku pokrm azu po tatarsku azu recepty co je to azu azu po tatarsku fotogalerie azu z hoveziho masa azu po tatarsku-originál kuchařské normy masa příprava azu azu po česku hovězí azu azu po tatarsku postup azu z vepřového masa kuřecí azu po tatarsku azu z hovězího masa po tatarsku letní azu po tatarsku azu z hoveziho azu originál recept azu recept recepty azu recept na azu azu nudlicky hovezi azu po tatarsku kuřecí azu azu s hoveziho recept azu azu po tatarsku z hovězího masa kuřecí azu recept azzu po tatarsku recept originál azu po tatarsku pokrm azu azu po tatarsku recept azu po tatársky azu po tatarsku original azu azu po tatarsku se špagetami azu z kuřecího masa azzu po tatarsku




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz