jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Sekaná

Sekaná
nahoru
Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná Sekaná
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté maso

Suroviny:

500g mletého masa, sůl, pepř, majoránka, mletá paprika, 2 vejce, strouhanka, 3 lžíce hořčice, 3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

Maso dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, mletou papriku, majoránku, hořčici, vejce a prolisovaný česnek. Pořádně promícháme. Dle potřeby do masa přimícháme strouhanku. Maso pak dáme na pekáček a rukama namočenýma ve vodě vytvarujeme do tvaru šišky. Podlijeme mírně vodou a dáme péct. Podáváme buď s rajskou omáčkou a knedlíkem nebo s bramborovou kaší.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
37 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Sekaná"

autor: Vladka (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2014 17:23:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zkusim ja delam jinou sekanou ale vypada dobre

autor: Dagmar (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.06.2014 15:09:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná,výborná ... smajlik smajlik smajlik smajlik

autor: Dagmar (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.06.2014 12:21:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dávám péct, tak uvidíme jaká je smajlik

autor: tomas (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.05.2014 20:06:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

delal sem ji po druhé v zivote,povedla se pekne krupava a vonava,jen skoda ze ty komentare sem si precet az když byla hotova,moh sem dat ten tvrdy syr.,no priste.smajlik

autor: parama5
vloženo: 29.01.2014 17:55:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zaprášilo se po ní.... Vložila jsem jeden teký párek doprostřed. V jednoduchosti je prostě chuť. Díky

autor: savlinka
vloženo: 21.01.2014 16:43:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

RECEPT mám úplně stejnýsmajlikjen jsem přidala uvařené vajíčkosmajlik

autor: Mls-3
vloženo: 23.01.2013 15:32:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nám taky moc chutná,ukládám si recept a budu dělat častěji,kuju :)smajlik

autor: Nika3399
vloženo: 21.01.2013 19:29:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborna....dekuju za receptsmajlik

autor: Pisjutynka
vloženo: 10.11.2012 14:17:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musím říct, že na to, že já moc ,,sekačku" nemusím, tak jsem si na téhle opravdu moc pochutnala smajlik. Jen jsem dělala z 1 kg mletého rovnou dvě šíši, pže jedna by byla hned fuč a dávám bodík smajlik

autor: chocolate
vloženo: 02.10.2012 18:15:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vlasoska:Na cca 200 prvních pět minut, aby se zatáhla a pak na cca 180 40-50 minut.

autor: vlasoska (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.10.2012 18:12:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A prosím jak dlouho a na kolik stupnů ? Alespoň zhruba, jsem úplný začátečníksmajlik

autor: maiklovic
vloženo: 15.04.2012 09:40:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybornasmajlik

autor: Patrícia (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2012 13:09:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Holky , už se peče.. tak jsem zvědavá jak se mi povede smajlik

vloženo: 22.03.2012 08:41:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednoduchá a vynikající...smajliksmajlik

autor: Pisjutynka
vloženo: 17.03.2012 13:52:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem dneska sekanou pekla prvně. Já jí teda moc nemusím, dělala jsem jí hlavně pro přítele, a ten si jí nemohl vynachválit smajlik. Přidala jsem do ní navíc tvrdý sýr a opravdu byla na jedničku smajlik. Příště bych jí ale uděla z větší dávky, hned se totiž snědla. Uděluji bodík. smajlik

autor: Kvetulda
vloženo: 07.03.2012 07:42:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná smajlik Uděluji bodík smajliksmajlik

autor: Prima Mama
vloženo: 09.02.2012 15:57:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak včera jsem si namlela a okořenila maso a dneska jdu na to smajlik

autor: Koubkova
vloženo: 30.01.2012 13:54:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+foto

autor: bocinka
vloženo: 22.01.2012 10:30:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem dneska udělala a je výýýýborná :) hořčici dávám všude, ale tady mě to nenapadlo :P

autor: zuzkade
vloženo: 13.01.2012 17:12:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

samozřejmě dávám bodíksmajlik

autor: Igor (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.10.2011 13:20:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mnam mnam mnam sekanáááááááá mnam mnam mnam sekanáááááá mnam mnam mnam mnam mnam mnam mnamsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Simonecka
vloženo: 06.09.2011 07:39:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rozhodla jsem se udělat sekanou, což byl můj první pokus. Vybrala jsem si tento recept a byla jsem překvapená, jak krásná sekaná z toho nakonec vznikla. Přítel se oblizoval až za ušima a nadával, proč toho je tak málo smajlik Recept výborný uděluji bodík.

autor: Alik (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.06.2011 12:47:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sekana byla uzasna, pridala jsem do ni nastrouhany syr a na pakaci jsem ji namazala horcici a pokryla platky anglicke slaniny. mnam mnam

autor: Monini
vloženo: 27.05.2011 10:27:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a s tím strouhaným sýrem je to taky moc výborné...někdy vyzkoušejte...smajlik

autor: Monini
vloženo: 10.05.2011 10:26:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přidám do ní ještě strouhaný sýr a zkusím...smajlik

autor: kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.04.2011 14:58:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem ji dneska dělala jako moji úplně první sekanou a jako asi ji sním sama smajlik protoze je fakt vic nez vyborna smajlik

autor: Dadula
vloženo: 12.08.2010 15:37:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám již po třetí a s přítelem si ji nemůžeme vynachválit! Já ještě přidávám 1 a 1/2 rohlíku namočeného v mléce, více hořčice, dovnitř dávám 2 celá vejce a před pečením potírám bílkem, aby se mi nerozpadla, ale jinak je úplně stejná a výýýýborná smajlik

autor: Betyna
vloženo: 30.04.2010 11:53:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik to odhadneš podle svojí trouby

autor: ci-cii (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.04.2010 11:38:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a ako dlho sa to ma piect? a na kolko stupnov?

autor: supina
vloženo: 06.12.2009 17:57:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přesně kvůli těmhle typům mám tuto stránku nejraději,všem díky za super rady, jdu na to!smajlik

autor: vybusna
vloženo: 15.10.2009 10:18:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

gabina VDAKA za typ

autor: Gabina
vloženo: 15.10.2009 09:10:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já taky přidám svůj tip smajlik Kousek ochuceného masa dám na talířek do mikrovlnky, tak na cca 1 minutu a pak ochutnám smajlik

autor: Levik
vloženo: 14.10.2009 22:00:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já na 1/2 kg vepřové sekané dávám tři namočené rohlíky,2-3 vajíčka,česnek 4 stroužky,majoránku,mletý pepř a vyškvařenou slaninu do které dám orestovat menší cibulku nakrájenou na jemno,sůl od oka(VŽDYCKY SI USMAŽÍM KARBENÁTKU OCHUTNÁM,ZDA JE SEKANÁ DOST SLANÁ A POPŘÍPADĚ DOSOLÍM),sekanou dám na pečící papír a povrch potřu plnotučnou hořčicí,podleji troškou vody a potom pomalinku peču,polévám výpekem a až je sekaná růžová tak je hotovo.U nás se zásadně dělá sekaná vepřová.smajliksmajlik

autor: Amira
vloženo: 14.10.2009 17:24:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já si kupuju maso "vcelku" a melu ho až doma, a jen jednou. Kořením ho grilovacím kořemí, to je už slané, takže sůl samostatně nedávám, dělám to ale odhadem, ale souhlasím s Bibi, že ty 3 zarovnané kávové lžičky by měly stačit. Raději přisolit na talíři, než přesolit a nejíst.

autor: Bibinka
vloženo: 14.10.2009 15:53:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak už jsem psala, já ho nemelu znova, ale hodně promíchávám maso rukama a tak jako pomačkávám a tím se stane hodně jemným. Dobré je taky přidat do začátku míchání masa trošku vody-krásně se váže. Neboj, zaručeně se ti povedesmajlik

vloženo: 14.10.2009 14:50:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko děkujismajlik,
právě že někde jsem četla 2 polévkové na půl kila masa, a to se mi zdálo mócsmajlik. Kdyby ještě náhodou někdo přispíval, můžete mi prosím připsat, zda koupené mleté umelete doma znovu na strojku, aby byla hmota kompaktnější?

autor: Bibinka
vloženo: 14.10.2009 14:39:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pes.filipes-ono se to přesně nedá napsat, protože každý má jinou slanou chuť a ne každá sůl stejně solí. Ale na 1 kg masa bych dala tak 3 vodorovné kávové lžičky, já to pěkně patlám rukama, je to jemnější a ty prsty olíznu a tím poznám, jestli je to dost slané, potom buď přidám, nebo ne-je lepší dát soli míň a přisolovat, než celou sekanou zkazit přesolením.
Možná bude mít někdo jiný názor, ale pokud trošíčku neochutnáš, tak to nepoznáš. Přeji úspěchsmajliksmajlik

vloženo: 14.10.2009 14:13:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

HELP--------HELP---------HELP
Kuchařinky, prosím o radu, dnes budu dělat roládu z mletého masa a moc mi záleží na tom, aby se povedla. Neumím osolit mletésmajlik můžete mi dát jakýs takýs odhad, KOLIK SOLI NA 1KG MASA, aby to bylo akorát?? Mám strach že přesolím, takže většinou to mám málo slané.

autor: paajus
vloženo: 14.09.2009 12:08:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já do sekané také dávám namočený rozdrobený rohlík.
Zpočátku se mi také několikrát stalo, že se sekaná při pečení rozpadla a tak jsem ji jednou vyzkoušela na pár minut ze začátku pečení zabalit do voskového papíru, který pak jsem pak odstřihla a pomohlo to. Dovoluji si přidat fotečky pro případ, že by sem zabloudil nejaký začátečník.smajlik A dávám bodík.smajlik

autor: Tara (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2009 10:08:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já to dělám jako laďa jen ještě přidávám sýrsmajlik

autor: Laďa (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.06.2009 14:50:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do sekané se dá zabalit cokoli.
jí dělám sekanou se zabaleným vařeným vajíčkem, párkem a okurkou(zavařenou).
Je to super za studena na chleba a výborně to chutná.
Na řezu to hraje barvana a je to radost jíst.
Na hřbet sekané při pečení dávám ještě silnější plátky slaniny. Nechte si chutnat.smajlik

autor: Aniččka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2009 11:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tojo..Já třeba vůbec nevím za jak dlouho se to upeče..a taky by tady mohlo býýt napsanýý kolik třeba týý mletýý paprikya tak..mně je třeba 14 rokůů takže já vůbec nevíím zorvna do sekané kolik s ečeho dává:D a doma nikdo není abych se zeptala..mno tak snad to bdue dobrý..smajlik

autor: martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.05.2009 08:57:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hele fakt je to super sekačka! Dělal jsem ji prvně a i manželka si pochutnala!! Díky za recept Martin

autor: Babica. (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.03.2009 17:53:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě tam přidávám nakrájenou citronovou kůru a vasabi.smajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 15.12.2008 21:20:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zkuste přidat l vaničku tvarohu, dnes jsem dělala a je to dobré smajlik

autor: Lusinda79
vloženo: 15.12.2008 17:08:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pro celsia-já peču v plynové, takže nechat maso zatáhnout v rozehřáté troubě na maximum asi 10minut, podlít a ztlumit na něco kolem půlky(180-160st)a péct podle potřeby a velikosti asi 60-80minut.

autor: Celsium (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2008 17:02:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to super, jen se nikdo na netu neobtezuje dat informaci jak dlouho a kolik stupnu sekana potrebuje...a to je to nejdulezitejsismajlik

autor: Srdíčko (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2008 09:45:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to výborné!smajlik

autor: Marta
vloženo: 25.09.2008 13:01:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já jsem teď naposled trošku zafantazírovala a přihodila jsem do fašírky osmahlé žampiony a na kostky nakrájený balkánský sýr. Bylo to dobré a hlavně ten výpek byl chuťově úžasný. Jinak, když do sekané nic nedávám, tak ochucuju ještě křenem smajlik

autor: vybusna
vloženo: 19.09.2008 19:07:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nikdy som do fasirky nedavala horcicu, tak som to vyskusala...je to naozaj fajnotka. netusim preco, som celu tu sisku obalila este jemne v struhanke...asi som to niekde videla...nejako to neuskodil.


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

na kolik stupnu se pece sekana maso na sekanou fasirky z mleteho masa domaci sekana aby se nerozpadla co pridat vasabi jak dlouho se peče sekaná vareni sekana jak udelat sekanou mlete maso sekana babica sekaná sekana mlete maso peceni sekane recept na fasirky sekaná jak dlouho péct recept sekana sekaná recepty na kolik péct sekanou jak se dělá sekaná jak se dlouho peče sekaná na kolik se peče sekana na kolik stupnu se pece sekana sekaná recept recepty sekaná sekané maso sekaná z mletého masa recept jak péct sekanou sekaná s rajskou omáčkou na kolik stupňů péct sekanou jak se peče sekaná sekaná babica fasirky recept na sekanou sekaná z mletého masa s vajíčkem kolik soli do sekané sekana s vajickem jak dlouho se peče sekaná? sekaná z mletého masa jak dlouho péct sekanou sekana fasirky recept mletá sekaná domácí sekaná recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz