Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tunel s bebe stříškou

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 2. 2012 22:01

Suroviny

Porce: cca 10 kousků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 276 kJ / 1 022 kcal
Bílkoviny48,12 g
Tuky39,68 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 404 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy111,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jsem docela proslulá svými tunely, hlavně u návštěv mají velký úspěch a tak jsem si říkala, že zkusím nějakou změnu pro hezký efekt. A povedlo se. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evula

14. 1. 2017 22:04

Kreativita + originalita, to se cení a vím, že to není jediný z tvých receptů, kde se neopisuje:yes:

katyvypl

15. 10. 2012 13:04

Strowberry: Jen experimentuji - moc mě baví péct, miluji sladké. ;-)

Strowberry Strowberry

1. 9. 2012 22:39

To vypadá úžasně. Ty jsi cukrářka nebo jen tak experimentuješ? :-)

BILKOVAI BILKOVAI

12. 2. 2012 10:18

:-O:-O:-O..:yes:...+1 Nádhera;-)

aanet3

11. 2. 2012 20:33

škoda zakrojit :-) je to nádhera:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 2. 2012 13:24

Vypadá opravdu nádherně;-):yes::yes::yes:

Pajaja

11. 2. 2012 13:23

Krása nesmírná, Katko! Musela s tou dobrotou být spousta práce. . . :yes:+++

mischelinka mischelinka

11. 2. 2012 09:38

:-pTo je hezky vytunelovaný:-D:yes:20.bodík letí

plotna plotna

10. 2. 2012 23:55

Vypadá to moc zajímavě.Na takovýto postup ještě nikdo nepřišel.Alespoň jsem nic takového neviděla.Moc se ti to povedlo.:-K:yes::-)

Dana61

10. 2. 2012 12:10

skvělý nápad - krása:-D:yes:

mamkapavla mamkapavla

10. 2. 2012 11:23

Tak to vypadá nádherně:-p:-p:-p:-p:-p:-p prostě wow k tomu není co dodat:-p:-p:-p:-K posílám bodíček:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2012 11:17

Opět jedno z uměleckých děl na Topreceptech;-):yes:

katyvypl

10. 2. 2012 11:13

Jůlina: V receptu píši klasicky uvařený pudink - to znamená dle návodu, na půl litru mléka plus asi tři lžíce cukru. Ano, mám na mysli želatinový ztužovač dr.oetker, rozmáchám ho v deci vlažné vody a půlku ho naliji do jednoho mírně vychladlého pudinku a druhou půlku do druhého pudinku. Nikdy se mi nestalo, že by hrudkovatěl a je důležité, aby byl pudink hodně želatinový a dobře se s ním pracovalo, navíc pak krásně drží tvar a nehrozí, že by se z tunelu kamkoli pohnul. ;-)

Jůlina

10. 2. 2012 09:57

Do uvařeného pudinku ještě přidáte ztužovač? Z jakého množství mléka ten pudink uvaříte? V receptu to bohužel není vůbec zmíněno. A ten ztužovač máte na mysli "Želatinový ztužovač Dr. Oetker"? Ten zpevní i tekuté ingredientce a trochu v chladné hmotě hrudkuje, proto si vůbec neumím představit, jak jej vmíchat do uvařeného pudinku :-/

zizala zizala (moderátorka)

10. 2. 2012 06:51

Pěknej tunel, dala bych si :-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tunel z bebe sušenek srnčí hřbet z bebe sušenek tunel z bb sušenek tunel z bebe tunel sladky srnčí hřbet z bb sušenek bebe srnčí hřbet tunel ze sušenek bebe hřbet hřbet z bebe sušenek recept na strisku z bebe susenek sladký tunel bebe tunel malinový tunel tunel z bb bebe sušenek tvarohovy tunel bb z bebe sušenek bebe tunelem srnčí hřbez z bebe sušenek návod na stříšky zákusek tunel v srnčím hřbetu

Suroviny: vejce, cukr písek, mouka polohrubá, kakao, voda, sušenky bebe, pudink malinový, pudink čokoládový, ztužovač dr. oetkera za studena, šlehačka, ztužovač smetany

TopRecepty.cz

Tunel s bebe stříškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD8L