jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

"Sachr" dort

nahoru
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Dorty

Suroviny:

100 g hořké čokolády (dala jsem 90%), 50 g mléčné čokolády, 240 g polohrubé mouky, 300 g cukru písek, 6 vajec, 100 g másla

Na promazání meruňková marmeláda, na povrch čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

Ve vodní lázni rozpustíme nalámané čokolády.
Z bílků ušleháme sníh, změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Do másla s cukrem pak vmícháváme postupně žloutky a po částech čokoládu a mouku. Ke konci do hmoty opatrně vmícháme i sníh.
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané rozpínací dortové formy a upečeme v předehřáté troubě (180°C/asi 40-45min - upečení kontrolujeme vpíchnutím špejle).

Vychladlý korpus dvakrát prořízneme a promažeme jemnou meruňkovou marmeládou.
Povrch i boky potřeme čokoládovou polevou a než zatuhne, můžeme posypat čokoládovým zdobením.

Poznámka

Je to taková variace na Sacher (z vytrženého ústřižku z nějakého časopisu), jehož pravý recept jen tak někdo nezná, je tajný. Recept mám z ústřižku z nějakého časopisu (prý recept od Dády Patrasové), kde byl i rozpis na polevu (já dala koupenou):
300 g polomléčné čokolády + 250 ml smetany ke šlehání.
Komu se zdá, že by mohl být dort příliš sladký, sníží dávku cukru o 50 g - ale jak píšu v komentáři, nám chutnal a moc....

Ze zdejších čokoreceptů je tomuhle asi nejvíc podobný zizalin:
http://www.toprecepty.cz/recept/20482-sacher-sachr...

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
32 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu ""Sachr" dort"

vloženo: 25.11.2013 18:31:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PECINKA: Tuhle dávám já! Nepraská ,nekřupe ,dá se mrazit a potom jenom ohřeješ trošku v mikrovlnce a použiješ. Je velmi vydatná ,z jedné dávky uděláš tři a nebo 4 dortíky.smajlik
Čokoládu nalámu - nestrouhám ji a pomalu na sporáku na nejmenším hořáku za stáleho mícháni rozpouštím v té smetaně .
http://www.toprecepty.cz/recept/20161-hebka-husta-cokoladova-poleva/

autor: PECINKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.11.2013 17:26:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JA JSEM SLEDOVALA KLUCI V AKCI A TAM BYLA UPLNE JINA POLEVA KTERA NEPRASKA A A NI NAKRUPE CHCI VYZKOUSET POKUD NAJDU NA TUHLE POLEVU RECEPTIK A VYZKOUSIM I TENTO DORTIK PISNU JAK DOPADL.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 17.10.2013 16:36:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dostala jsem čokoládu v akci ,tak jsem hýřila a samozřejmě zase vyhrál tvuj Sacher dort. Dej ty uvozovky pryč,pokaždé ten recept hledám jako jehlu v kupě sena! Ten vyhledávač je móc "citlivý" na uvozovky ! smajlik
Včera jsem pekla a dodnešku jsem vydržela ať trošku ustojí smajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 14.08.2013 18:51:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Syneček si poručil minulý týden Sacher k narozkám, vybrala jsem Tvůj, dostal ho a taky si ho skoro celý spořádalsmajliksmajlik moc chutnal smajliksmajlik přidávám bod a fotosmajlik

autor: planeta
vloženo: 31.03.2013 09:27:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pěkné fotosmajliksmajlik

vloženo: 23.03.2013 14:42:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kiki:Je,ale kdo to má furt péct !

autor: Kiki (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.03.2013 11:24:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sachr je nejlepšíí...!! smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 14.02.2013 12:38:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna: smajlikto mám opravdu radost! U nás, v naší rodině, taky chutnásmajlik

vloženo: 14.02.2013 12:28:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Znovu s úspěchem upečen a sežrán ! O tomhle dortu se teda opravdu nedá říct ,kolik vydrží v lednici ! Slétnou se na to, jak moly na krupici! smajlik

vloženo: 08.02.2013 09:26:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano je toho víc,ale nejčastěji je to tím ,že se neušlehá dobře ten základ máslo cukr a potom neopatrné a rychlé zašlehávání sněhu. To je potřeba dělat ručně vařečkou a ne zašlehat mixérem. Tento dort je na to citlivý,ten sníh to potom dostatečně nenakypří, rozbije se ! Mouku přidávám po lžících a mezi tím sníh, a opatrně a pomalu jen převracím vařečkou!

autor: Alexiss
vloženo: 07.02.2013 21:22:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

terez:Napadá mě, jestli jste "neumlátila" sníh a nebo nepekla moc prudce.Trouba musí být vyhřátá, žloutky s cukrem poctivě ušlehané, je toho víc, co se dá pokazit. smajlik

vloženo: 07.02.2013 21:20:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

terez: moznosti je hned nekolik - spatne (malo) vyslehany snih, otevreni trouby behem prvnich minut peceni, spatne (neopatrne, rychle, prudce) vmichany snih do testa, malo vyslehane zloutky

autor: terez (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.02.2013 21:15:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, muzu se zeptat? dnes jsem dělala sachr dort dle nějakého receptu, kde se dává 8 vajíček, hladká mouka, cukt, atd... ale nevyběhl mi, je strašně nizoučký.Nevíte prosím, čím to může být? děkuju

vloženo: 06.02.2013 19:35:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

xsarysek:Já mám 22 cm formu,pekla jsem ho už x krát ,on moc neroste je takový hutnější /to tou čokoládou / a nikdy nebyla forma plná dortu po upečení ! Maximálně do 2/3 .smajlik Takže i když máš menší formu nevadí !smajlik
Jo a málem bych zapoměla i když to v receptu není tak vždycky vmíchávám mouku po lžících střídavě se sněhem ,lehčeji se to smíchá !Teda aspoň mně !smajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 06.02.2013 12:53:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

xsarysek: jak velká je zmiňovaná "malá forma"? Mám tu klasickou, rozepínací, 22 nebo 24 cm v průměru - do ní je dort akorát.

autor: xsarysek (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2013 12:36:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chtěla bych se zeptat, mám malou dortovou formu, nebude mi to "překpovat"?? na jak velkou formu je tento recept? smajlik

vloženo: 07.01.2013 18:41:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna:Dneska jsem nevydržela a slupla jsem už dva kousky !
A dneska se mi opravdu zvlášť povedl ! Je tak dobrý,že je ho škoda sež...!smajliksmajliksmajlik

vloženo: 30.11.2012 15:12:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie:Ahá,no ,ale papáníčko je to nádherné.Já když vydržím,tak si dám až na druhý den ,aby odpočal -ten jesmajlik

autor: lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2012 15:07:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna: já jsem ho viděla. Ale to už bylo pozdě. A sníh byl na jedničku, mísu jsem taky otáčela smajlik

vloženo: 30.11.2012 14:57:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie:Škoda ,že jsi neviděla přispěvek,který byl níže,kde jsem celý postup šlehání už psala ,také na dotaz od začínající kuchařky. No a to je hlavní,že se to sní ,a ne vyhodí. Příště si dej záležet i na snéhu i na šlehání másla s cukrem.Sníh musí být úplně tuhý až se dělají kopečky,a když převrátíš mísu,tak tam musí držet jako přibitý.Tenhle dort je vynikající,ale na přípravu je fakt potřeba otrocky dodržet receptík. Čokoládu na něj také rozpouštím tak,aby dno hrnce nebylo ve vodě ,ale jenom v páře,potom je vláčnější a jde líp zašlehat.smajlik

autor: lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2012 12:35:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna:nee, v pohodě smajlik já už jsem to měla stejně v troubě smajlik ale jíst se to dá kupodivu :D

vloženo: 30.11.2012 10:04:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie:Moc se omlouvám,ale jednoduše jsem nestihla odpovědět dřív,a velice mě mrzí,že místo tak dobrého dortu nemáš nic. Neboj to se poddá,každá tím prošla, než vzniklo něco k snědku !Já obzvláště.smajlik

autor: lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2012 09:04:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna:ano... to se mi právě stalo :D .... nevadí, pro příště budu vědět smajlik děkuji smajlik

vloženo: 29.11.2012 18:37:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie:Milá Lucinko pokud v tom je cítit ten cukr a není rozpuštěný v másle, tak se muže stát,že místo dortu upečeš placku.

autor: lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2012 16:41:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna:dobrý den, vadí když z toho vůbec není krém a je to jenom smíchané dohromady? má to jinou chuť? ( sníh jsem samozřejmě udělala smajlik )

Veronika.Hrozna:

vloženo: 16.09.2012 14:26:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Markéta:Dáš si do mixéru změklé máslo a trošku ho metlou nebo vidličkou rozšleháš,rozetřeš a pak přidáš práškový cukr bez hrudek prosátý. Potom spolu všechno šleháš tak dlouho až se ten cukr rozpustí v másle ! Zkusíš ochutnáním.Pokud tam ještě je ten práškovej cukr cítit, jako prášek, tak šleháš dál.Z toho si nic nedělej ,že jsi začátečník a ptej se ! Já také nevěděla nic o vaření a pečení velice dlouho! smajlik

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.09.2012 10:58:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak tam je to utřeme cukr s máslem do pěny tak do jaké pěnysmajlik možná je to primitivní otázka ale sem začázečník smajlik

autor: cathleen
vloženo: 25.06.2012 15:45:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika.Hrozna:smajlik to jsem moc ráda a děkujusmajlik

vloženo: 25.06.2012 15:44:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám fotečky a je opravdu skvělý !smajlik

vloženo: 17.04.2012 19:03:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:Je skvělý a dokonce se mi podařilo asi 6 kousku ukrást a odložit do mrazáku - zázrak !smajliksmajlikDneska jsem ho vybrala z mrazáku a je jako čerstvý! Díky za skvělý recept.

autor: Bibinka
vloženo: 17.04.2012 13:39:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen: Dělala jsem ho už v pátek a zapomněla dát komentář, proto až dnes-sachr je moc dobrý, chtěla jsem dát fotku, ale trochu jsem ho zmršila, i když na chuti to nebylo vůbec znát. Jasný 27.bodsmajlik

vloženo: 13.04.2012 11:27:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak už je načase,se na něj dukladně podívat. :- Povedl se a je velmi dobrý!smajlik Uděluji bodík.

autor: pipre
vloženo: 21.03.2012 18:29:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jejda, to mi uniklosmajlik Sachrův dort miluji a tento i podle řezu vypadá nádherněsmajlik

autor: Reny2
vloženo: 16.03.2012 21:58:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Cathleen.... co mi to delassmajliksmajliksmajlik Ja se dala na hubnuti a ty sem predhodis neco takovyho....kdo to jako ma vydrzet?! Ulozeno mam a snad se udrzim a nespacham driv,nez se ztrati aspon nejaky to kilecko....smajliksmajliksmajlik

autor: jajikpusik
vloženo: 16.03.2012 12:05:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já vím, že není, ale vypadá jako opravdický a hotovo. Sladké nám osobně vůbec nevadí, takže ho určitě vyzkouším a přidám pohankovou mouku.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 16.03.2012 11:42:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jajikpusik:smajlikdíky, Jani. Ale opravdu to pravý sacher není, je sladší, v tom má Monika pravdu. Jen nemyslím, že by poznala, jak píše, tu mléčnou čoko v těstě.
Každopádně - pokud máš chuť na čokoládové řezy, zkus jesmajlik Sladké nemáme v jídelníčku každý den, občas zhřešit můžem, ne?

autor: jajikpusik
vloženo: 16.03.2012 11:27:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mně se tato variace na Sacher moc líbí smajlik a meruňková marmeláda to jen spečeťuje smajlik . Překrásné smajlik

autor: cathleen
vloženo: 15.03.2012 12:01:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Monika: Moniko, diky za nazor, nam dort chutnal - proto jsem ho sem dala smajlik (a to, ze je tam mlecna cokolada, podle me na chuti poznat nijak neni). Ale o případném snížení gramáže cukru písnu do Poznámky....
A jestli sis vsimla, v Poznamce pisu, ze je to jen takova variace na Sacher, i proto mam nazev v uvozovkach....

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.03.2012 11:51:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak musím říct, že fotka sice je krásná, ale Sacher to není ani omylem. Ta mléčná čokoláda tam není dobrá, dát kvalitní hořkou je nutnost. A cukr rozhodně ubrat!! Znova tedy opakovat nebudu, jsou tu opravdu lepší, i když asi nemají takovou odezvu fanynek!!!!smajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 14.03.2012 19:17:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Josef.Jurik: ne, nedava. Testo kypri i snih z bilku a v troube docela hezky "vyběhne" smajlik

vloženo: 14.03.2012 19:09:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tam se nedava prašek do pečiva??,to mne dost mate..

vloženo: 08.03.2012 18:03:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádherné fotky fajnového dortíkusmajlik+21smajliksmajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 07.03.2012 19:40:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hmmmsmajlik co dodatsmajliksmajliksmajlik

autor: Iriska
vloženo: 07.03.2012 18:42:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak po takovém dortíku bych se utloukla smajliksmajlik+

autor: mysulka
vloženo: 07.03.2012 17:07:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik mňam, to je krásasmajliksmajlik

autor: chocolate
vloženo: 07.03.2012 16:31:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NÁDHERNÉsmajliksmajliksmajlik

autor: srettka
vloženo: 07.03.2012 15:48:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nádhera caty, teď ještě vídeňskou kávu, vídeňský valčík a je to dokonalýsmajliksmajliksmajlik
tyjo, ale jak hebce na mě načuhuje z toho vobrázku...esli si vykoušu blánu na monitoru, dám ti to k úhraděsmajlik

autor: HankaCh
vloženo: 07.03.2012 13:55:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliktenhle recept je super, taky ho dělám a chutná jako originálsmajlik smajliksmajlik

autor: AA (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.03.2012 12:18:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak toto je fakt super smajliksmajliksmajliksmajlik ... na rozdíl od zelené, modelínové želvy z předchozího receptu, tady 100% nehrozí žaludeční problémy. Za mě 1******* smajlik

autor: Charlize
vloženo: 07.03.2012 11:56:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

vloženo: 07.03.2012 11:50:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik zkusím, vypadá pěkně, ten bych mohla zvládnoutsmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 07.03.2012 11:40:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna:smajlikfakt? Jů, to mě těší smajlik

finneta: sebe samu někdy štvusmajliksmajlikNevydržím a ochutnávám...a ochutnávám a pak bych byla vděčná za vybitý baterky ve váze - jak píše Sarovkasmajlik

autor: vybusna
vloženo: 07.03.2012 11:36:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cath...tvoj krasny kolacik je na fb topreceptov.gratulujem

autor: finneta
vloženo: 07.03.2012 11:34:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jen pro dodání: měla by se k tomu podávat i šlehačka (obsah tuku min. 40%).smajliksmajlik Ivčo, fakt už mě někdy štvešsmajlik

autor: Sarovka
vloženo: 07.03.2012 11:15:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: To se nesmí, takhle hříšně popisovat chuťsmajlik A navíc v období kdy se budou sundávat kabátysmajlik Naštěstí se mi vybila baterie ve váze, a než ji někdo koupí...
Cathleen, nevěřím, že ty bys nedokázala něco upéct. S kynutým těstem jsi kouzelnicesmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 07.03.2012 11:07:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pěkně vypadá smajlik

autor: cathleen
vloženo: 07.03.2012 11:07:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:smajlikdíky...mně fakt přijde obyčejný. Krásně, čokoládově obyčejný. Ale je výborný a žravýsmajlik

autor: cathleen
vloženo: 07.03.2012 11:05:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka: díky....poleva nebyla nijak rozepsaná (kupodivu) - jen polijeme polevou. Ale zizala to má u sebe (je v Podobných a v Poznámce) hezky napsanésmajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.03.2012 11:04:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen: to myslíš vážně, tu svoji otázkusmajliksmajliksmajliksmajlik
co je na něm nádhernéhosmajliksmajlik si děláš legracismajliksmajlik no přece úúúplně všechnosmajliksmajlik
ti dám... max. chuť čokoládysmajliksmajlik o tom to jesmajliksmajliksmajlik
hříšně sladkohořká čokoláda se snoubí s pikantnostní meruňkou a to celé dohromady s luxusním fotem... hmmmsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik
už víšsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.03.2012 11:00:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea:já mám meduňu na okně.. v květináči.. koupenou v Kaufusmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 07.03.2012 11:00:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, ako sa robila "pôvodná" poleva z výstrižku? Rozpustiť čokoládu a zmiešať so smotanou?
Recept smajlik!

autor: cathleen
vloženo: 07.03.2012 10:59:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: smajliksmajlikDíky, Nadi, ale co je na něm nádherného? Tak maximálně ta chuť čokolády. A tohle je asi tak jediný dort, který jsem ochotná a schopná upéct.
smajlik jooo, to kdyby byl z kynutýho těsta....to bych se asi vyřádilasmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 07.03.2012 10:57:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen:I ty jedna, takhle mlžitsmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 07.03.2012 10:56:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: smajlikAndri, to je fotka z podzimu smajlik Teď, ten čerstvý dortík, jsem ani nefotila, putoval k čerstvé mamině, která má čokoládu moc ráda smajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 07.03.2012 10:47:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásný, ten mám ráda. Ale kde pořád berete tu meduňku? Já jí mám zmrzlousmajlik. Asi v truhlíku, ne?smajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.03.2012 10:42:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bože, ten je nádhernýsmajlik právě peču vandrovníky a ty s tímtosmajliksmajlik kdo to má stíhatsmajliksmajlik
smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

pravý sachr dort recept kluci v akci sachr recept na sachr dort recepty na sachr dort kluci v akci recepty na dorty sachr dort recept kluci v akci kluci v akci recepty sachrův dort recepty sachr dort sahr dort kluci v akci sacher dort recepty sachr recept sachr dort recept dort sachr sachrův dort kluci v akci sachr dort recept rychlý sachr dort sacher dort kluci v akci kluci v akci sachr dort sacher dort recept sachrův dort recept kluci v akci pravý sachr sachr dort dort sachr recept jak upect dort dort sachr sacher dort kluci v akci sachrův dort recept na dort sachr sachr dort kluci v akci sachruv dort kluci v akci dort sachr recept sachr rezy sacheruv dort kluci v akci kluci v akci dorty sachr dort recepty recept sachr pravý sachr dort recept na sachr recept sachr dort kluci v akci sacher sachr




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty