Domácí buchty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 971 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,09 g |
Tuky | 76,67 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 448,18 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2020 12:30
A zkoušel někdo dát celou kostku droždí?
10. 3. 2019 20:20
8. 1. 2016 16:41
8. 1. 2016 15:47
8. 1. 2016 09:43
6. 1. 2016 16:49
5. 1. 2016 23:59
Každý trouba peče jinak
Já při 175°C asi 20´ dozlatova, nebo vložím do trouby vyhřáté na 175°C a až povyskočí, snížím teplotu na 150°C a dopékám asi 30 minut dobleda (tyto jsou vláčnější a vydrží déle kypré).
No, ale já dávám do těsta polovinu polohrubé mouky
5. 1. 2016 22:49
6. 3. 2015 10:02
Děkuji za zveřejnění, buchty jsou vynikající!
28. 9. 2014 19:45
29. 3. 2014 18:59
30. 3. 2012 08:49
21. 2. 2011 12:49
20. 2. 2009 16:09
18. 2. 2009 13:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 14 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 54 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí čokoláda s ořechy a ovocem: Tip na úžasnou dobrotu nebo jedlý dárek
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: recept na buchty honzíkovy buchty recept honzikovy buchty povidlové buchty - nejlepší recept honzíkovi buchty recept honzíkové buchty s povidly buchty s povidly hrníčkový recept povidlové buchty české buchty s povidly babiččiny buchty babiččiny povidlové buchty recept buchty babiččiny kynuté buchty recepty buchty buchty s povidlama hrníčkový recept recept na honzikovy buchty babiččiny české buchty recept domací kynute buchty buchty recept recepty honzikovy buchty
Suroviny: mouka hladká, cukr, mléko, vejce, kvasnice, kůra citronová, sůl, tuk, cukr vanilkový
Domácí buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ79
20 názorů