Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,05 g |
Tuky | 54,07 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla na skleničce tatarské omáčky Hellmann’s. Jsou moc dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2012 21:25
15. 3. 2012 16:56
PĚKNÉ ,DALA BYCH SI HNED
15. 3. 2012 14:59
Také někdy zkouším recepty z obalu a ještě nikdy nezklamalyI kydž je tento recept hodně známý a oblíbený už dlouhou řadu let,máš to hezky připravené i načančanétakže třetí bodík letí+3
15. 3. 2012 12:29
Jája:aspon si mužeme vybrat ten,co nám nejlíp vyhovuje.....
15. 3. 2012 12:15
No já myslím, že techlech samých receptů je tu už minmálně 5
15. 3. 2012 12:15
Vaden, to může být dobré, jemné a jedlé. Máš 1.boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 1 minutou
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 8 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 51 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso v tatarské omáčce kuřecí prsa v tatarské omáčce rizky nalozene v tatarce řízek v tatarské omáčce maso naložené v tatarské omáčce kuřeci rizky naložene v tatarce kuřecí řízky s tatarkou kuřecí plátky v tatarské omáčce naložené kuřecí řízky řízky v tatarce kuřecí maso naložené v tatarské omáčce maso v tatarské omáčce rizecky v tatarske omacce kuřecí prsa s tatarskou omáčkou kuřecí řízky v tatarce kuřecí řízek naložený v tatarce řízky s tatarkou kuřecí prsa naložené v tatarské omáčce recepty kuřecí maso v tatarské omáčce kuřecí maso na tatarské omáčce
Suroviny: prsa kuřecí, tatarská omáčka, česnek, sůl, pepř, mouka hladká, olej
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QNR
6 názorů