Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beránek - srnčí hřbet

Co na Velikonoce nesmí chybět? Přece beránek! Peče se již od dob středověku a je symbolem nevinnosti. Vláčného beránka nezapomeňte před podáváním hojně a pocukrovat a uvázat mu mašli kolem krku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

16. 3. 2012 16:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 152 kJ / 3 382 kcal
Bílkoviny64,72 g
Tuky133,24 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 464 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy476,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ŠÁRKA

8. 4. 2012 18:49

--ReNi--:kdysi babičky říkaly jen žloudek....je to ještě z dávných dob takže také správně ;-)

eva hubova eva hubova

2. 4. 2012 21:33

Beránek upečený...z těsta mi vyšel ještě zajíc, přidala jsem Ti foto a:yes:

--ReNi--

18. 3. 2012 21:07

tejaja: ja se na berana nechystám, jen mě zarazil žlouDek, když jsem myslela, že je to žlouTek, od slova žluTá :-D

DajaH

16. 3. 2012 22:47

Hned po přečtení mne napadlo totéž, co Míšu, tedy že to bude pořádný macan. Řekla bych, že je to dávka tak na 2 berany. Na jednoho bych to udělala z půl dávky.Jinak tipuju, že těsto bude pěkně kypré a lehoučké, vyzkouším ho jako základ třeba pod moučník s ovocem a želatinou.

romance romance

16. 3. 2012 20:40

M:Moc se omlouvám ale foto nemam.Ale pekla sem beranek byl dobrej.Dis ho letos budu péct tak foto dodám.:-))

tejaja tejaja

16. 3. 2012 19:21

--ReNi--: Žĺtky treba vyšľahať s cukrom a vodou, potom pridať zvyšok.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na beránka do srnčího hřbetu zloudek mrkvovy berane recept na beránka srnči hřbet recept zloudek nebo zloutek těsto na berana recept na sních na beránka snich na beranka sních z bílků na beranka srnčí hřbet piškotový srnčí hřbet olejový srnčí hřbet srnči hřbet recepty bezlepkový srnčí hřbet jak dat spravne testo do beranka žloutek nebo žloudek sních na zdobení beránka recept na beranka s foto srnčí hřbet olejovy

Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Beránek - srnčí hřbet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rXlE