Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Kouličkový" gulášek

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

27. 3. 2012 17:49

Suroviny

Porce: 4 velké

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 563 kJ / 2 764 kcal
Bílkoviny155,02 g
Tuky186,67 g
Vláknina53,00 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,67 g
Sacharidy108,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Baví mě improvizovat a vymýšlet různé dobroty pro mé blízké u kterých vím, že nebudou ohrnovat nos a pochutnají si.

Na internetu jsem žádné recepty na přípravu žláz, kromě smažených nenašla, tak se snažím dávat dohromady recepty ze surovin, které ladí chuťově i vzhledově.

Prosím čitatele, kterým tento druh masa nedělá dobře, aby tento recept přeskočili a nedělali si násilí :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 5. 2020 20:39

redwinn: Velice děkuji a jsem ráda,že se recept líbí:-KVěřím,že si pochutnáte:-8

redwinn redwinn

10. 5. 2020 17:19

Určitě vyzkouším, kulky si dělám jen jako řízky a jsou výborné, tohle bude určitě super, děkuji za recept.<3<3<3

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2014 16:14

romanpospisil:Děkuji,moc mě to potěšilo:-K:-)

romanpospisil

14. 3. 2014 18:54

Lahoda , přesně se povedlo ... nej gulášek jaky jsem jedl :-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 1. 2013 15:59

radek72:Díky za pochvalu;-):-)U nás žlázy bývají také jen zřídka,ale pokus se domluvit u soukrom.řezníka,Snad by to šlo;-)

radek72

15. 1. 2013 23:52

Recept pěkný, zbíhají se mi sliny, jen mám problém, nikde u nás nemůžu býčí žlázy sehnat :-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 21:10

Huja:Za vyzkoušení, pochvalu a moc hezký komentář Ti děkuji:-*:-KVůbec nevadí,že jsi trošku pozměnil suroviny:-)Ta hlavní"masová"tam byla a do je důležité;-)Uvedené receptíky jsou tady spíše jako nějaký"mustr"které si každý může předělat dle svých potřeb a Tobě se to i dle tchýniny pochvaly povedlo;-):-D:yes:

Huja

6. 6. 2012 20:13

Moc dobré,trochu jsem poměnil dvě ingredience.Neměl jsem gulášovou pastu, tak jsem dal masox. A za slaninu špek, ale jinak jsem vše dodržel a opravdu dobrůtka. Určitě jsi recept schovám a ještě jsi udělám.Manželka to nejedla, ale tchýně nevědomky ochutnala a pochválila mě.:-D Tak jsem jí dal recept a když jsi ho přečetla,:-S tak mě ho zase vrátila.:-D Dík super recept. :-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 6. 2012 15:16

Huja::-))Pak dej vědět,jak to dopadlo;-)Budu ráda,když bude chutnat:-p:yes:

Huja

5. 6. 2012 13:43

Krásnej recept, kulky jsou na mrazáku a zítra to průbnem.:-D

clupmi clupmi

30. 3. 2012 04:05

Anna Kocikova: Dá se tomu říkat maso ...:-D:-D:-D

clupmi clupmi

30. 3. 2012 03:59

Vypadá to nádherně +16 :yes::yes:. Kde se dají ty býčí koule koupit? To by bylo něco pro Fear Factor! :-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2012 11:32

Já Vám všem děkuji za přízeň a velice hezké komentáře,které mi udělaly radost:-*:-K:-K
Já vím,že tento druh masa každý nemusí;-)Jsme jenom lidi a všichni máme nějaké to své(:-((:no:)co nám nechutná:-D:-K

Bibinka Bibinka

28. 3. 2012 11:31

Anna Kocikova: tak to ti Aninko, docela závidím, ale v dobrém:-D a přeji ti to;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2012 11:28

Bibinka:Bibinko v mrazáku ještě nějakou zásobu mám a až dojde,tak v masně jsou každou chvilku nové;-):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: k čemu se hodí špecle gulášek ládi hrušky příprava tarhoni k čemu se podávají špecle šprecle býčí žlázy gulašek recepty guláše recept na pripravu bicich zlaz býčí žlázy recepty z tarhoni recepty na ruzné guláše k čemu dávat na špecle jak připravit býčí žlázy guláš z býčích žláz jak připravit býčí koule kadlíkovy recepty masové koule z mletého masa s gulasem maso uzeniny inpost byci kule gulas k čemu špecle

Suroviny: býčí žláza, slanina gazdovská, cibule, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, paprika sušená sladká, krém gulášový lahůdkový, paprika čerstvá červená, majoránka sušená, česnek, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

"Kouličkový" gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Ok7