Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

2. 4. 2012 14:56

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 049 kJ / 729 kcal
Bílkoviny126,16 g
Tuky20,08 g
Vláknina5,34 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nápad okamžiku, kdy já po 24ti hodinové službě, vymýšlela, co vařit. Miláček včera vykostil stehýnka. Mně zbyl karamelový základ z fenyklu, lilek se zbůhdarma válel ve špajzu.. a zbytek už víte..

Dobrou ostrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

3. 4. 2012 09:49

rebeka: holka jedna ohnivá, si dobrá!!! :yes:

rebeka rebeka

2. 4. 2012 21:40

maris::-D:-D jsem takový ohnivec:-8:-D:-D:-D
díky všem;-):-)

maris maris

2. 4. 2012 21:38

Rebi, co to vyvádíš, že si musíš udobřovat i pánev:-O:-D, ale povedlo se Ti to nádherně:yes::-p+

danielle72 danielle72

2. 4. 2012 21:21

+ 12 :-K:yes::yes::yes: - Rebi, to vypadá tak krááásně :-p

vseumel

2. 4. 2012 19:48

:-p

AniCiz

2. 4. 2012 19:39

:yes:nádhera..:-K:-K:-K:-*..pikantní a krásně naservírováno:-*:-*:-*
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.:-*

nofrona

2. 4. 2012 17:30

:-O:-p jednoduše boží:-!:-!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2012 17:07

Je vidět,že i po 24 Ti to krásně pálí;-):-D:-DMoc fajn bašta:-p+:yes:

Colombo65 Colombo65

2. 4. 2012 16:59

:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 4. 2012 16:21

Nadi,já po takové službě bych padla,:-O a ty takhle experimentuješ, s názvy i s chutí,hezké foto i postup,prostě bezva, suroviny bych měla, tedy někdy zkusím:-K;-):-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Pajaja

2. 4. 2012 16:18

Tak pálí, pálí, pálí, jo? :-D Já pálivosti můžu, mňam! A krásné fotky, jako vždy. . . :-*:yes:+

jarka skrobakova

2. 4. 2012 16:00

Bodík za krásné jídlo letí:-p:-p:-O:yes::yes::-K

Nadja Nadja

2. 4. 2012 15:36

:-D:-D:-D Ona (ta pánev) se hněvala, že sis ji musela udobřovat karamelizovanou zeleninou? :-D:-D:-D
:-S Ty si zase vymýšlíš - takových ingrediencí - mám z toho jen česnek, olej, sojovku i worcester Heinz, máslo, cukr řepný a ocet(i balsamico). Tak snad radši sednu na vlak, jestli něco zbylo. :-p Vypadá to úžasně a bod je Tvůj.

rebeka rebeka

2. 4. 2012 15:10

Jana Remkova::-D ten název.. asi únava po službě:-8:-D
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš;-):yes: kdybych je doma neměla, taky bych tam prdla Vitanu:-D:-D;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2012 15:08

:-D:-D:-Dty tvé originální názvy..:-D:-D! Každopádně, to já rozhodně můžu!:-p Sambal Oelek mám, sice je pikantní, ale zase tak hrozné to není, Láďa si to dává k párkům:-D. Ty názvy sojovek.."worcesterová omáčka Lea Perins"-"Heinz" neznám, ale nahradila bych to klasickou worcesterovou omáčkou asi.;-). Pálivé mám ráda, kuřecí maso také, z toho vyplývá..:yes::yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kořenová zelenina karamelizovaná karamelizovana zalenina zkaramelizovaná zelenina karamelizovaná kořenová zelenina karamelovy zaklad se zeleninou zkaramelizovaná a zelenina testovina s yelenina karamelizovaná petržel jak zredukovat palivost zkaramelizovana zelenina recept zeleninová pánev rýžová pánev zelenina s karamelizovaným cukrem řepný sambal www recepty z karase ohnivcův guláš recept karamelizovaná cibulka jaké maso má karas yelenina zelenina skaramelizovaná

Suroviny: maso kuřecí, lilek, cibule červená, cibulka jarní, česnek, olej olivový, pasta chilli, omáčka sojová, omáčka worcesterová, mléko kokosové, máslo arašídové, sůl, petrželka hladkolistá, základ karamelový, máslo, cukr třtinový, ocet jablečný

TopRecepty.cz

Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g6ol