Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Albertovy jidáše

Jidáše patří neodmyslitelně k velikonočním svátkům. Sladké jednoduše tvarované kousky kynutého těsta, upečené dozlatova a posypané na závěr moučkovým cukrem jsou vítanou svačinou nebo pozorností pro koledníky.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min + kynutí

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava, + kynutí )

6. 4. 2012 22:44

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

20 ks

Nutriční hodnoty

Energie15 992 kJ / 3 822 kcal
Bílkoviny89,39 g
Tuky186,64 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 662 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy436,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Z časopisu Albert 2011.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jamarela jamarela

6. 10. 2017 17:46

máte to nějaké popletené..........

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: časopis albert duben jidaše se smetanou proč se pekly jidáše albert recepty kdy se pecou jidase velikonoční jidáše albert recepty z časopisu albert jidáše se smetany jidase nekynute jidáš jidáše smetana jidáše ze smetany jidase bez kynuti nekynuté jidáše proč se pečou jidáše recepty albert casopis albert jidáše bez kvasku časopis albert medový jidáše jidas ze smetanou

Suroviny: cukr krupice, mouka hladká, smetana, droždí, žloutek, vejce, máslo, kůra citronová, cukr vanilkový, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Albertovy jidáše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kmpl