Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mille-feuille z čokolády a malin

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 4. 2012 16:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 644 kJ / 2 066 kcal
Bílkoviny27,85 g
Tuky136,50 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy169,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Mille-feuille v překladu znamená tisíce lístků a používá se především pro francouzský dezert z listového těsta a krému.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 7. 2023 13:12

Marie Svarcova: Taky jsem se dívala a musím pochválit, tak jako ostatně všechny recepty tohoto autora. :yes: Vypadá opravdu luxusně a nedá to ani moc práce. Budu muset udělat při nějaké sváteční příležitosti.

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 7. 2023 07:34

:-)<3:yes::yes: luxusní dezert :-K

Kvetoslava2010

1. 11. 2015 18:15

Další nevšední sladký zázrak...od Miquela...no jasně...tak to je záruka kvality :-). Je mi jedno, jak to budu jíst, ale už se na to hrozně těším :-K. Miqueli, díky, že se s námi dělíte o recepty :yes:.

ZuzkaMladkova

10. 8. 2012 13:33

dokonalé ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 5. 2012 16:27

Miquel:No ´jo "Karle" já už vím,kde se stala chyba!!! Já to z fotky odhadla tak na hroubku placky cca 2 mm ,ale ono je to hrubší ,ta čokoládová placka ,teď to vidím na té fotce co jsi přidal:-8 Udělala jsem to přiliš tenke a proto se to lámalo:-S:-((;-(

Miquel Miquel

3. 5. 2012 11:12

Veronika.Hrozna:Myslim že je docela jedno jakou čokoládu použiješ;-) když to teda nebude nějaká čokonáhražka:-(( Já osobně na dezerty používám 70% Cote d'Or, ale zrovna v tomto dezertu jsem použil 70% Lindt.Jestli ti to v něčem pomůže přidám foto s naznačenými trojúhelníky.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 5. 2012 10:24

Miquel: Já jsem to tak udělala, asi ty drážky nebyly dost hluboké,protože se mi to přesto lámalo. Snad by bylo lepší třeba napsat jakou čokoládu použít.Já použila Figaro hořkou,a ta je moc tvrdá ,když zatuhne:-O:-O:-O:-//

Miquel Miquel

3. 5. 2012 07:47

Veronika.Hrozna:jak je uvedeno v receptu ty trojúhelníky si naznačíš nožem do čokolády, když už je trochu ztuhlá(čáry v čokoládě zůstávají a opětovně se nespojují), ale ještě není tvrdá. Po úplném ztvrdnutí čokolády projedeš nožem po vyznačených čárách, tak se ti čokoláda nerozláme při krájení;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 5. 2012 18:51

Miquel:Mně se ta čokoláda nevyvedla ,je to obtížné nakrájet trojuhelníky,hodně se to láme a nedá se to krájet.Jestli je na to finta tak prozraď.:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2012 13:40

:-O:-O:-O:-O:-O

Miquel Miquel

25. 4. 2012 23:21

Děkuji opět za nové kladné komentáře:-Ka body.
S koupenými malinami v supermarketu mám dobré zkušenosti, po celý rok mají chuť malin, narozdíl od ostružin nebo borůvek.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 4. 2012 20:18

rebeka:Podívám se v Lidlu také ,snad dorazily také do Bratislavy.Přiznám se ,že v Lidlu jsem nebyla asi 4 roky,ale teď mi sousedka říkala,že tam mají velice dobrou hustou šlehačku která se dá ušlehat opravdu do tuha,takže mám motiv se tam znovu podívat !:-):-8

rebeka rebeka

25. 4. 2012 18:19

Veronika.Hrozna: Veru, jsou.. v Lidlu měli včera 150g za cca 30kč:-//

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 4. 2012 17:46

rebeka:Já už tady na to koukám od dopoledne ! Je to čím dál horší,ale z mražených malin se to udělat nedá a čerstvé nejsou!
:-(;-(:-//

rebeka rebeka

25. 4. 2012 16:46

:-O:-O:-O ach bože:-O:-O:-O hříšná krása:yes::yes::yes:
překrásné.. to je snad škoda sež...sníst:-8:-K:-K:-K:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: millefeuille francouzské dezerty recepty millefeuille recept maliny v čokoládě čokoládové mille-feuille francouzské dezerty nej recepty do 30 kc dezert maliny čokoláda dezerty z malin tisíc lístků recepty dezert tisíc lístků recepty za 30kč francouzský desert francouzský dezert mille folie dezert mille francouzský desert listové těsto s malinami co udelat z malin nej recepty zákusky 30kč mille folie cokoladove

Suroviny: čokoláda, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, maliny

TopRecepty.cz

Mille-feuille z čokolády a malin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xnyv