jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

"Žába v díře"

nahoru
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté maso
Doba přípravy Doba přípravy: 45 min
Počet porcí Počet porcí: 6

Suroviny:

500g mletého masa (jaké máte rádi), 1 cibule, lžíce hořčice, lžíce pálivého kečupu, sůl, pepř, 1 vejce, vorčestr
6 větších žampionů, 150 g uzeného sýra, gril. koření, 1 tavený sýr, pažitka, bazalka

Postup přípravy receptu

Žampiony očistíme, kloboučky odložíme, nožičky nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, vejce, polovinu nastrouhaného uzeného sýra a ochutíme kečupem, hořčicí, vorčestrem, solí a pepřem. Směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku nebo zapékací formy, na povrch dáme kloboučky žampionů (spodní stranou nahoru - vzniknou mističky) a zatlačíme je do masa. Houby posypeme gril. kořením a naplníme směsí zbylého uz. sýra, taveného sýra a bylinek. Dáme péct do trouby asi na 30 minut.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
15 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu ""Žába v díře""

autor: Danca
vloženo: 06.09.2014 19:02:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smuclerka:smajliksmajlik

autor: smuclerka
vloženo: 06.09.2014 16:35:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za odpověď. Já už "žábu" jednou dělala, dala jsem tam víc žampionů a bylo to skvělésmajlik. Tak snad se mi tentokrát zase povede. Hezký den.

autor: Danca
vloženo: 06.09.2014 15:53:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smuclerka: já jsem pekla na 150°C, mám horkovzduch... smajlik

autor: smuclerka
vloženo: 06.09.2014 15:43:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, na jakou teplotu se to dělá? Díky.

autor: smuclerka
vloženo: 11.05.2014 22:01:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na jakou teplotu mám prosím péct? Díky.

autor: Danca
vloženo: 10.05.2014 17:53:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smuclerka: do masové směsismajlik

autor: smuclerka
vloženo: 10.05.2014 17:52:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kam patří vejce?

autor: smuclerka
vloženo: 10.05.2014 11:30:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za odpověď, vyzkouším ještě dnes, posílám bod předem.

autor: Danca
vloženo: 10.05.2014 10:21:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smuclerka: měla jsem keramický pekáček cca 20x30cmsmajlik

autor: smuclerka
vloženo: 10.05.2014 10:06:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak velkou zapékací misku na půl kila mletého? Děkuji.

autor: Danca
vloženo: 07.03.2014 19:05:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alča: děkujiiii!smajlik

autor: Alča (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.03.2014 17:08:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyškoušeno a bylo to dobréééésmajlik

autor: Danca
vloženo: 05.11.2012 06:33:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anna: tak nějaký takový recept přidejte, ať poznáme, co je kvalita...smajlik

autor: Anna (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2012 19:49:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Proc vymyslet takovy nesmyslny nazvy jidel?? radeji by se clovek zameroval na kvalitu pripravovaneho jidla a na to jak to vypadasmajlik!

autor: zuzun
vloženo: 07.07.2012 17:55:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky znam ten britsky recept, je to opravdu klobasa v testicku. Tenhle recept ale vypada skvele takesmajlik

autor: Danca
vloženo: 24.05.2012 17:36:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka: omlouvám se, ten britský recept neznám, britskou kuchyni moc nemusím... název mě napadl, když jsem ty kloboučky viděla tak pěkně "sedět" v tom masíčku...Ale je docela dost možné. že jsem ho opravdu někdy někde slyšela teď mi ho podvědomí "přihodilo" smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 24.05.2012 09:40:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je veľmi pekný, ale mám trochu pripomienku k názvu. Podotýkam, nie je to nič proti autorke, alebo proti receptu!
Pod pojmom "žába v díře" si predstavujem klasický britský recept, klobásky - párky zapečené v pekáčku s ochuteným akoby palacinkovým cestíčkom. Nechcem tu byť za rýpavú, ani múdru - určite tento britský recept poznáte viacerí.

autor: jasmina
vloženo: 24.05.2012 09:33:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

určitě vyzkouším!smajlik

autor: Danca
vloženo: 13.05.2012 19:46:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jirholu: jsem moc ráda,že chutnalo a děkuji za bodíka i za fotečkysmajlik

autor: jirholu
vloženo: 13.05.2012 17:21:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsme měli k obědu a moc jsme si pochutnali smajlik. Bod už jsem dala dříve smajlik, teď přidám foto smajliksmajlik

vloženo: 10.05.2012 00:06:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 09.05.2012 16:44:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super žabkasmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 09.05.2012 15:56:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To se mi líbísmajliksmajlik

autor: jirholu
vloženo: 09.05.2012 15:04:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To určitě bude dobré smajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.05.2012 14:51:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 09.05.2012 14:17:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To vypadá na velkou dobrotusmajliksmajlik, bezva nápadsmajlik

vloženo: 09.05.2012 14:16:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle se mi moc líbísmajlik+1smajliksmajlikJsou tady suroviny,které máme rádi a jídlo vypadá velice dobřesmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept žáby vejce maso zaby vejce zaba salat jak vypadá žába jídlo žáby z vajec žába v díře recept recepty žaby žabky v díře recept uzená žeba recept recept žába recept žabky v díře žáby v díře jak uvařit žábu jak se děla žába foto žáby z vajec žaba z vejce saba v dire žába v díře zaba v dire žáby recept cuketa žába v díře žáby recepty recept z žab pecena zeba recept top recepty žába v díře mleté maso žáby v díře jak vzniknou díry v sýru recept žába v díře žáby v díře recept žabky v díře zaba recept žáby v díře jak udělat žábu žába recept hrničkový recept žába zaba na pepri recept na žábu žába z vajec žába recepty mleté maso žába v díře pikantní žába žába z vejce recept




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty