Krevetovo-sýrové biftečky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 934 kJ / 1 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,40 g |
Tuky | 27,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 163,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 09:49
16. 5. 2012 09:37
amarcha:Jé, zrovna se dívám, že Ti je 19.V tom případě to ber jen jako tip jak na přípravu krevet.Na svůj věk jsi velice šikovná slečna.
16. 5. 2012 08:06
Tak je to určitě o zkušenostech ja nevařím zas tak dlouho, krevety sem se naučila dělat takto a dost mi to chutná gumové sem je nikdy neměla vždycky spíš křupavé. Ale díky za rady a názory příště to zkusím jinak
15. 5. 2012 22:09
No nechci nic namitat proti tomu kurecimu masu,ale pokud ty krevety napred uvarite a pak jeste opekate,tak se z nich musi vytvorit neco gumoveho a nepozivatelneho...Krevety jako takove jsou velmi jemne a pri priprave se maji jen dat >prohrat< na chvilinku do jiz hotoveho pokrmu.Jen tak si zachovaji svou jemnost a jsou mekkoucke....
15. 5. 2012 21:41
Promiň, ale to je plýtvání surovinami.Krevetky, které ty používáš, stačí přelít horkou vodou, popř. krátce minutku dvě tepelně upravit, jinak gumovatí.Vařit je pět minut a pak ještě opékat je zbytečné a zabije to tak skvělou surovinu, kterou krevetky bezesporu jsou.
15. 5. 2012 21:37
Jé já bych si dala ty krokety
15. 5. 2012 21:29
Amarcho, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Za recept, který se mi líbí ti dávám 2.bod
Za recept, který se mi líbí ti dávám 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Maková náplň nastavená
Přidáno před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 49 minutami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 50 minutami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 3 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 3 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 5 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: příprava syrových krevet příprava syrových krevet jak dlouho dělat krevety jak delat syrove krevety jak dlouho vařit syrové krevety ? jak delat vařené krevety jak dlouho se maj vařit syrové krevety sýrové krokety s vínem
Suroviny: prsa kuřecí, krevety, sůl, pepř, koření grilovací, kukuřice, mrkev, zelí čínské, sýr eidam
Krevetovo-sýrové biftečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2jM
7 názorů