Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný zelený chřest sypaný parmezánem

Hodnocení receptu je 4,5 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení)

16. 5. 2012 20:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 976 kJ / 1 189 kcal
Bílkoviny40,83 g
Tuky95,37 g
Vláknina23,88 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,20 g
Sacharidy36,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 6. 2023 06:50

:-)<3:yes::-K recept i foto se mi líbí

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2014 12:40

Elizo já měla jen pár chřestíků ze zahrady, tak jsem si k tomu udělala sekanou s mozarellou. Recept jsem našla tady...http://www.gurmanka.cz/2010/04/chrest-gratinovany-... a zjistila, že už tady je. Můžu jen přidat foto a potvrdit, že je to dobré :-)

Amelli

6. 6. 2012 06:21

Ještě pořád mají chřest jak zelený tak bílý v eshopu www.atojepecka.cz a musím říct,že je luxusní.

aaura aaura

17. 5. 2012 21:05

já dnes zelený chřest(bio) koupila v intersparu a chtěli za něj strašných 69,90 Kč (500g). Oči mi málem vypadly z důlku, ale měla jsem na něj chuť, tak jsem ho koupila. Teda ale musím říct, že byl výýýbornej....konce ani nepotřebovaly odlamovat, protože byl úplně čerstvý a lámal se už půl centimetru od konce. Tak jsem to ze zvyku odlámala, překrojila na půl a tužší konce jsem dala do vroucí vody. Asi po minutě jsem tam hodila hlavičky, přiklopila, vypla a nechala asi tři minuty dojít. K tomu jsem udělala sýrovou omáčku (měli jsme oslavu a zbyly mi kousky sýrů-niva, gorgonzola, hermelín, kaškaval, gouda, čedar - tak jsem je rozpustila v troše mléka a bylo to). Nemělo to chybu....k tomu jsem rozpekla takovou menší bagetku a pro dva lidi toho bylo až moc....takže nakonec těch sedm pětek není tak moc (zbytky sýrů stejně už nikdo nechtěl a dřív nebo později bych je vyhodila, nebo udělala nějakou pomazánku, pizzu, bo co já vím...). Můžu dodat foto, už si všechno fotím, nakonec to sem nedávám...tak teď to tam teda dám :-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 5. 2012 18:48

Paráda:-K+:-p:yes:Já jsem si na chřest ještě neudělala bobříka odvahy:-8;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2012 17:21

:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

17. 5. 2012 17:14

Musí to být šmakózní. Sice nejsem vegetarián, ale občas si dopřeji zeleninové jídlo-no a chřest je dobrůtka::-p. Posílám bodík.:yes:

Kristina

17. 5. 2012 14:44

1974andrea: zelený chřest mají na trhu na Kubaňi je z Mělníka aa nemá chybu

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 5. 2012 13:25

:yes::yes::-K

nofrona

17. 5. 2012 11:22

:yes::yes:

maris maris

17. 5. 2012 10:13

Neobvyklá úprava:-p:yes:

spagetka spagetka

17. 5. 2012 08:28

já na zelený chřest prostě štěstí nemám :-S:-S

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 08:21

Zelený chřest je něco úžasného:-p. A ta marináda vypadá velmi dobře. Bohužel zelený chřest už u nás nemají, jenom bílý:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelený chřest recepty chřest recepty zeleny chrest recept zelený chřest úprava zeleny chrest recept na zeleny chrest uprava zeleneho chrestu chřest s parmazánem chřest recept recept zeleny chrest chřest zelený recepty recepty na zeleny chrest chrest zelený úprava chřest zeleny zelený chřest s parmazanem recepty ze zeleného chřestu jak udelat zeleny chrest recepty zelený chřest chrest na panvi recepty z chřestu

Suroviny: chřest zelený, máslo, olej olivový, ocet, med, česnek, pažitka, pepř, sůl, demi glace, parmazán

TopRecepty.cz

Marinovaný zelený chřest sypaný parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BOLX