Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
Recepty na francouzské moučníky přinášejí do naší kuchyně vždy něco nového a chuťově zajímavého. Zkuste tuto netradiční bublaninu, která je na přípravu velmi jednoduchá a zcela jistě si pochutnáte.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,12 g |
Tuky | 31,68 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 272,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Více fotek zde:http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
*Recept je z knihy "Larousse des Desserts" kterou sestavil známý francouzský cukrář "Pierre Hermé" http://www.pierreherme.com/
*Není to tradiční piškotové těsto. Svou texturou bych ho přirovnal k palačinkovému těstu nebo k dezertu zvaný Flan (pudink).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2019 12:46
22. 6. 2018 20:01
1. 7. 2014 02:14
17. 6. 2014 12:58
23. 6. 2013 15:36
15. 7. 2012 15:46
27. 6. 2012 22:35
27. 6. 2012 16:35
27. 6. 2012 15:21
JE LUXUSNÍ.............
jemňoučká... něco mezi palačinkou a buchtou
jen pro 27cm formu / velká / DOPORUČUJI DÁVKY ZDVOJNÁSOBIT
jinak je vysoká POUZE 1CM / /
ale na chuti ji to NEUBÍRÁ :)
25. 6. 2012 22:27
21. 6. 2012 13:37
13. 6. 2012 12:48
s různymi druhy ovoce, ale jednoznačně nejlepší byla
s borůvkami
11. 6. 2012 17:45
10. 6. 2012 14:22
10. 6. 2012 14:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 49 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 27 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Desatero rad na téma bublanina: Poradíme s přípravou nejoblíbenějšího letního moučníku
Další recepty
Tématické fráze: třešňová bublanina bublanina tresnova třešňová bublanina recept recept na třešňovou bublaninu profi francouzké palačinky nej recepty třešňová bublanina bublanina od babičky tresnova bublanina top recepty recept třešnová bublanina piškotová třešňová bublanina nejlepsi tresnova bublanina olejová třešňová bublanina recepty na třešnovou bublaninu top recepty třešňová bublanina výborná bublanina od cukráře nejlepší třešnová bublanina recept třešňová buchta třešnová bublanina do dortové formy recepty třešňová bublanina třešňová
Suroviny: třešně, cukr moučkový, mouka hladká, vejce, mléko, sůl, cukr moučkový, máslo
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zvz6
44 názorů