Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

2. 6. 2012 12:35

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie729 kJ / 174 kcal
Bílkoviny13,66 g
Tuky9,51 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy7,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem použila šťouchaný brambor s máslem, zelenou cibulkou a troškou libečku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivanka

16. 9. 2014 14:06

Bohužel, už jsem je neviděla několik let....;-(

nofrona

3. 8. 2012 19:13

estera223:Ale jóó a je to dobrota:yes::yes:

estera223

3. 8. 2012 19:03

nofrona: no to snad né :D

nofrona

29. 7. 2012 16:58

estera223:Bibinka má pravdu jsou to varlata;-) z býka.

Bibinka Bibinka

28. 7. 2012 15:44

estera223: Estero, kdepak ledviny, to jsou "koule" z býka:yes::-Da jsou výborný.
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K

estera223

28. 7. 2012 15:41

byčí žlázy jsou ledvinky?

rebeka rebeka

7. 6. 2012 08:32

:yes::yes::-p:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 6. 2012 20:05

Pěkné, mám je zde také, ale asi jako řízečky z býčích žlaz, také mi moc chutnají,musím zopáknout:-K

nofrona

2. 6. 2012 17:29

spagetka spagetka

2. 6. 2012 17:16

srettka:sretti, u nás je jím jen já a zeťák, ostatní tvrděj, že jsme zvrhlíci :-D:-D:-D:-D - záviděj nooo;-)
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky;-);-)

srettka

2. 6. 2012 17:12

Už se mi po nich stýskalo:-8 koule, kulky, kuličky...:-)) kulí není nikdy dosti:-)) přeji dobrou chuť, ač bych se reproduku v obalu vyhla jako balíčku semtexu:-))
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít:-))
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti:-D

nofrona

2. 6. 2012 16:00

Anna Kocikova:Díky, taky na ty podobné recepty někdy čučím:-O, asi to má někdo v malíčku:-//

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 6. 2012 15:33

"Medvěd"u nás néni:-(tak nahrazuji alespoň tím obyč.česnekem,jako u Remků;-):-))Je to moc velká dobrota a ty máš další plusík:-p+4:yes:
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy":-OKdo tam ty rádoby"podobné"recepty neustále přidává:-S

nofrona

2. 6. 2012 15:07

Jana Remkova:www.koreni-gastro.cz/zivanska_pecene-zivanska_pecene
opravdu jsem hrozná:-S, nevím jak to udělat ať jde odkaz rozlkiknout:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 6. 2012 14:46

Já bych býčí žlázy ješně nějaké našla v mrazáku;-). Tyhle už jsem dělala. Potírám je česnekem-klasickým, taky dobré:-p. Neznám živáňské koření!:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bici zlazy recept byci zlazy býčí žlázy recepty byčí žlázy býčí kule bíčí žlázy recept smažené byčí kule příprava býčí žlázy bici kule recept na bíčí žlázy býčí kulky recepty byci zlazy byci zlazy recept byčí kule recept recepty z byčích žlaz recept na býčí žlázy byci varlata recepty skopove kule recept byci zlazi smažená varlata

Suroviny: býčí žláza, vejce, mouka hladká, mléko, česnek mědvědí, koření na živáň, pepř, sůl, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2EJ