jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Vepřový plátek na zelenině

Vepřový plátek na zelenině
nahoru
Vepřový plátek na zelenině Vepřový plátek na zelenině Vepřový plátek na zelenině
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso
Počet porcí Počet porcí: 6

Suroviny:

6 plátků masa (nejlépe se osvědčila krkovice)
5 rajčat
5 paprik
2 hrnečky cukety nakrájené na kostičky
1/2 svazku jarní cibulky
1 kostka hovězího bujónu
1 kostka zeleninového bujonu
10 dkg strouhaného sýru (Eidam)
solamyl na zahuštění
olej
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce kečupu
1 lžička cukru
sůl, pepř, drcený kmín

Postup přípravy receptu

Maso lehce nalepeme, z obou stran osolíme a opepříme.
Na pánvi necháme zeskovatět cibuli, poté přidáme na plátky nakrájený česnek a orestujeme.
Na této pánvi zprudka na oleji opečeme maso.
Vyjmeme spoli s výpekem a dáme do pekáčku, ve kterém budeme zapékat.
V hrníčku si rozpustíme hovězí a zeleninový bujon a zalijeme jím maso.
Přidáme pokrájená rajčata(oloupaná=naříznout,spařit), papriky a cuketu. Lehce posypeme kmínem, osolíme a opepříme. Dáme do trouby podusit (s alobalem/víkem) pečeme při 180° cca 20-30 min.
Vyndáme maso, vyzkoušíme, zda je měkké. Pokud ano, omáčku se zeleninou vyndáme do kastrolu, dáme na kamma zahřát, až se začne vařit, zahustíme lehce solamylem s vodou a dle potřeby dochutíme - kečup, sůl, pepř.
Maso necháme v pekáčku, posypeme nakrájenou na kolečka jarní cibulkou, posypeme sýrem a dáme do toruby zapéct dozlatova, zatímco se nám dovaří omáčka.

Podáváme s vařenou rýží či těstovinami.
Po chvíli maso vyndáme, zalijeme zeleninovou směsí

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vepřový plátek na zelenině"

vloženo: 06.06.2012 23:34:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+5smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 06.06.2012 22:43:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona:smajlik a já čtvrtýsmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 03.06.2012 16:41:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A já dám druhý, šťavnatá dobrotasmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 03.06.2012 16:12:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Montanko, to vypadá dobře a já mám krovičku z vepřového nejraději-je šťavnatásmajlik Máš 1.bodíksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept zapéct maso zelenina recepty platek se zeleninou veprovy platek na zelenine vepřový plátek eidam kečup veprovy na zelenine veprovy platek vepřový plátek se zeleninou vepřové plátky na zelenině vepřový plátek na pánvičce jak upect krovicku vepřový plátek eidam vepřový plátek na kečupu vepřové na zelenině přírodní plátek na zelenine




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty