jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Lahůdková kachna na pomerančích

Lahůdková kachna na pomerančích
nahoru
Lahůdková kachna na pomerančích Lahůdková kachna na pomerančích
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

1 kachna, horký vývar, 3 pomeranče, sůl, pepř, tymián.

Postup přípravy receptu

Kachnu očistíme, osolíme a opepříme uvnitř i na povrchu, posypeme tymiánem, podlijeme a pečeme zprvu přikrytou asi 1/2 hodiny, pak odkryjeme, tuk slijeme podle potřeby, znovu podlijeme vývarem, do výpeku dáme nastrouhanou kůru z 1 dobře omytého pomeranče, šťávu ze dvou pomerančů a za přelévání vypečenou šťávou a občasného podlévání podle potřeby pečeme do křupava. Třetí pomeranč oloupeme, nakrájíme na kolečka, obložíme jimi kachnu a necháme prohřát.
Příloha: rýže, hranolky, americké brambory,...

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Lahůdková kachna na pomerančích"

autor: zizala
vloženo: 16.03.2014 18:25:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Westos: Tak ať se podařísmajlik, dej vědět, zda chutnala smajliksmajlik

autor: Westos (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2014 18:10:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už ji peču,tak poznáme....smajlik

autor: spagetka
vloženo: 28.01.2014 16:10:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jáá jsem dělala kdysi krkovičku na pomerančích a určitě jsem tam strouhla i tu bílou část, takže mi to zhořklo. Od té doby si fakt dávám bacha, ale s pomer.šťávou i dužinou je každé maso velmi svěží. Jinak vypadá to přímo na ochutnání smajliksmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 28.01.2014 16:05:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: Teri, tuhle kachnu peču celkem často, ale nikdy nebylo hořké maso smajlik

autor: tejaja
vloženo: 28.01.2014 15:56:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zizala: Tak ďakujem Jarka, pozdáva sa mi to, ale nerada by som mala horké mäso. Odložím si tú radu, díky smajlik

autor: zizala
vloženo: 28.01.2014 11:13:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: Teri, já strouhám jen tu oranžovou část a dávám ji, až když je kačka napůl pečená, takže se kůra nepeče dlouho a ty plátky pomeranče nechám jen prohřát právě proto, aby nebyly hořké. Můžeš zkusit i radu, kterou jsem někde vyčetla - nakrájenou kůru nejdřív povařit ve vodě a scezenou přidat až v samém závěru pečení. Doporučuje se to hlavně u pomerančů, které nejsou bio.

autor: tejaja
vloženo: 28.01.2014 08:37:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekná kačička smajlik Jarka, chcem sa spýtať na tie pomaranče. ktosi tu kdesi písal, že mu mäso od pomarančov zhorklo. Ako je to? Ja s pomarančami +mäso nemá skúsenosti. smajlik

autor: bono (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.01.2014 07:50:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: kdyz nemate kachnu dejte tam kure smajlik. Bohuzel vy nepoznate kachnusmajlik tak tam dejte kure smajlik smajlik

autor: pepin (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2013 23:31:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana:

Jana:Podívej se na biskupa a je to jasné:smajlik

autor: zizala
vloženo: 30.12.2012 16:19:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: Tak to se velice mýlíte, tohle JE kachna. Asi to trošku zkreslily ty pomerančové plátky. Pečené kuře vypadá přece jen trošku jinak smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2012 11:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To co tady propagujete na fotce není kachna,ale kuře,tak když sem vkládáte recept tak i s pořádnou fotkou.smajlikJinak recept je dobrý.smajlik

autor: anetickaa_
vloženo: 29.12.2012 20:02:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušíme zítra,dávám bodík.-)

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2012 08:31:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja delam tez bez tymianu(ale myslim,ze se tam hodi), to co pridavam, je zpocatku do vypeku pul sklenicky bileho vina a kapku vinneho octa.Po upeceni masa, kapnu do vypecene stavy tak dve lzice Gran Marnier (kdyz neni,tak obyc.brendy).A znovu zahreji. Velka dobrota!

autor: Leona Sedlmajerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2012 07:15:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skoušela jsem a všem doporučuji,jako přílohu jsem zvolila rýži a byl to luxus!!smajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2012 12:34:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za super recept. Byla jsem vychválená a moooc chutnalo!!!

autor: ha na (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.10.2012 13:37:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to dobrůtka.smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.10.2012 09:06:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes zrovna zkouším a ve své překrásné nové kuchyni,tak držte palce!!Přijde i tchán s přátelkyní,tak a´t chválí!!!smajlik Dcera už teď brble,že není klasika se zelím smajlik

autor: Klariska
vloženo: 03.07.2011 23:48:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekl mi ji kamarád, bez tymiánu, ale i tak to bylo neuvěřitelné žráááááááááádlo smajliksmajlik.

autor: ella1
vloženo: 02.07.2011 06:52:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tohle vypadá úžasněsmajlik

vloženo: 26.11.2010 16:25:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kachnu na pomerančích dělává zeťák,je to dobrotasmajliksmajlik+1smajlik

vloženo: 10.04.2009 13:13:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jééé, to je krááása! Jako malovaná, Jaruš!smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kachni stehna na pomeranči kachna na pomerancich recepty recept kachna na pomerančích recepty na kachnu na pomerančích kachna na pomerančích pravý recept recept na kachnu na pomerančích kachna pečená na pomerančích kačena na pomerančích pecena kachna s pomeranci kachna na pomeranči kachna na pomerančích emanuel kachna recepty na pomerančích kacna na pomerančích kachna na pomerančích - recept pečená kachna na pomerančích kachna na pomerančích recept kachna s pomerančem kachna na medu a pomerancich kachna na pomerenčích kachna na pomerancich kachna recepty kachna na pomerančích kachna na pomeranči - recept kachna na pomerancich priloha pomerance recepty recepty kachna pečená na pomerančích kachna na pomeranč pečená kachna na pomeranči kachna recepty s pomeranči recept kachna na pomeranči recept kachna na medu na pomerančích recepty kachna na medu a pomerančích kachní stehna na pomerančích kačena na pomerančí recepty kachna na pomerancich kachna na pomerančích a medu pečená kačena na pomerančích kachna pomeranc pečená kachna s pomerančem kačena na pomerančích recept kachna na pomerančích medu kachna na pomerančích pohlreich kachna s pomeranči




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty