jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  40 000  receptů

Lahůdková kachna na pomerančích

Lahůdková kachna na pomerančích
nahoru
Lahůdková kachna na pomerančích Lahůdková kachna na pomerančích
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Drůbeží maso

Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

1 kachna
horký vývar
3 pomeranče
sůl
pepř
tymián

Postup přípravy receptu

Kachnu očistíme, osolíme a opepříme uvnitř i na povrchu, posypeme tymiánem, podlijeme a pečeme zprvu přikrytou asi 1/2 hodiny, pak odkryjeme, tuk slijeme podle potřeby, znovu podlijeme vývarem, do výpeku dáme nastrouhanou kůru z 1 dobře omytého pomeranče, šťávu ze dvou pomerančů a za přelévání vypečenou šťávou a občasného podlévání podle potřeby pečeme do křupava. Třetí pomeranč oloupeme, nakrájíme na kolečka, obložíme jimi kachnu a necháme prohřát.

Příloha: rýže, hranolky, americké brambory,...

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Lahůdková kachna na pomerančích"

autor: zizala
vloženo: 16.03.2014 18:25:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Westos: Tak ať se podařísmajlik, dej vědět, zda chutnala smajliksmajlik

autor: Westos (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2014 18:10:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už ji peču,tak poznáme....smajlik

autor: spagetka
vloženo: 28.01.2014 16:10:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jáá jsem dělala kdysi krkovičku na pomerančích a určitě jsem tam strouhla i tu bílou část, takže mi to zhořklo. Od té doby si fakt dávám bacha, ale s pomer.šťávou i dužinou je každé maso velmi svěží. Jinak vypadá to přímo na ochutnání smajliksmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 28.01.2014 16:05:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: Teri, tuhle kachnu peču celkem často, ale nikdy nebylo hořké maso smajlik

autor: tejaja
vloženo: 28.01.2014 15:56:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zizala: Tak ďakujem Jarka, pozdáva sa mi to, ale nerada by som mala horké mäso. Odložím si tú radu, díky smajlik

autor: zizala
vloženo: 28.01.2014 11:13:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: Teri, já strouhám jen tu oranžovou část a dávám ji, až když je kačka napůl pečená, takže se kůra nepeče dlouho a ty plátky pomeranče nechám jen prohřát právě proto, aby nebyly hořké. Můžeš zkusit i radu, kterou jsem někde vyčetla - nakrájenou kůru nejdřív povařit ve vodě a scezenou přidat až v samém závěru pečení. Doporučuje se to hlavně u pomerančů, které nejsou bio.

autor: tejaja
vloženo: 28.01.2014 08:37:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekná kačička smajlik Jarka, chcem sa spýtať na tie pomaranče. ktosi tu kdesi písal, že mu mäso od pomarančov zhorklo. Ako je to? Ja s pomarančami +mäso nemá skúsenosti. smajlik

autor: bono (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.01.2014 07:50:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: kdyz nemate kachnu dejte tam kure smajlik. Bohuzel vy nepoznate kachnusmajlik tak tam dejte kure smajlik smajlik

autor: pepin (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2013 23:31:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana:

Jana:Podívej se na biskupa a je to jasné:smajlik

autor: zizala
vloženo: 30.12.2012 16:19:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: Tak to se velice mýlíte, tohle JE kachna. Asi to trošku zkreslily ty pomerančové plátky. Pečené kuře vypadá přece jen trošku jinak smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2012 11:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To co tady propagujete na fotce není kachna,ale kuře,tak když sem vkládáte recept tak i s pořádnou fotkou.smajlikJinak recept je dobrý.smajlik

autor: anetickaa_
vloženo: 29.12.2012 20:02:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušíme zítra,dávám bodík.-)

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2012 08:31:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja delam tez bez tymianu(ale myslim,ze se tam hodi), to co pridavam, je zpocatku do vypeku pul sklenicky bileho vina a kapku vinneho octa.Po upeceni masa, kapnu do vypecene stavy tak dve lzice Gran Marnier (kdyz neni,tak obyc.brendy).A znovu zahreji. Velka dobrota!

autor: Leona Sedlmajerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2012 07:15:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skoušela jsem a všem doporučuji,jako přílohu jsem zvolila rýži a byl to luxus!!smajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2012 12:34:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za super recept. Byla jsem vychválená a moooc chutnalo!!!

autor: ha na (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.10.2012 13:37:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to dobrůtka.smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.10.2012 09:06:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes zrovna zkouším a ve své překrásné nové kuchyni,tak držte palce!!Přijde i tchán s přátelkyní,tak a´t chválí!!!smajlik Dcera už teď brble,že není klasika se zelím smajlik

autor: Klariska
vloženo: 03.07.2011 23:48:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekl mi ji kamarád, bez tymiánu, ale i tak to bylo neuvěřitelné žráááááááááádlo smajliksmajlik.

autor: ella1
vloženo: 02.07.2011 06:52:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tohle vypadá úžasněsmajlik

vloženo: 26.11.2010 16:25:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kachnu na pomerančích dělává zeťák,je to dobrotasmajliksmajlik+1smajlik

vloženo: 10.04.2009 13:13:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jééé, to je krááása! Jako malovaná, Jaruš!smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kachna na pomeranči pečená kachna na pomeranči kachna na pomerancich recepty kachní stehna na pomerančích kachna s pomerančem recept na kachnu na pomerančích kachna na pomerančich pečená kačena na pomerančích kachna na pomerancich recept kachna na pomerančích kachna na pomerančích recept kachna na pomeranč kachna na medu a pomerancich kachna na pomeračích kachna na pomerančích - recept pečená kachna na pomerančích recept kachna na pomeranči kačena na pomerančí kačena na pomerančích recepty na kachnu na pomerančích kachna na pomerančích a medu pečená kachna s pomerančem kachna na pomerancich priloha kachna na pomerančích emanuel kachna recepty s pomeranči kačena na pomerančích recept kachna pomeranc kachna recepty kachna na pomerančích kacna na pomerančích kachna na pomerančích pravý recept kachna recepty na pomerančích recepty kachna na medu a pomerančích recepty kachna na pomerancich pomerance recepty kachna na pomeranči - recept pecena kachna s pomeranci kachna na pomerančích pohlreich kachni stehna na pomeranči kachna s pomeranči recepty kachna pečená na pomerančích kachna na pomerenčích kachna pečená na pomerančích



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz