Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nizozemská treska

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

14. 6. 2012 12:58

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 499 kJ / 358 kcal
Bílkoviny1,79 g
Tuky33,32 g
Vláknina5,56 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem najít něco o Tresce nizozemské, ale přiznám se, že jsem nic nenašla. Jak známo, na tohle nejsem specialista:-)). Nicméně, včera jsem na tuto rybu narazila v Kauflandu a tak jsem si ji koupila s tím, že vyzkouším. Nemá téměř kosti, jen hrubou páteř a celkově je houževnatější. S touto matinádou byla skvělá, třebaže se mi ty rybky malinko kroutily.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

15. 6. 2012 08:18

další rybí skvostík:yes::yes:+11

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2012 22:49

Bahula: ale ty stíny, co?:-D:-D:-D

Bahula Bahula

14. 6. 2012 22:06

Taky pěkná rybka :-p:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2012 20:29

rebeka: ono se to trochu sprdlo, no:-(

maris maris

14. 6. 2012 20:12

Jana Remkova: tak to jsem špatně koukala, ale to je dobře, bez sýra je to daleko lepší:yes::-)

rebeka rebeka

14. 6. 2012 20:00

krásné foto upoutalo mou pozornost:-K hezky připravená rybička:-p;-):yes: a opět nezbylo, že:-?:-D;-)

nofrona

14. 6. 2012 17:27

A další lahodný rybka:yes::yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 6. 2012 17:07

Ta marináda je šmrncovní a věřím,že jste si pochutnali:-p+6:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2012 16:49

varilamyskakasicku: mražená, na chlazené jsem nenarazila.:-S

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 6. 2012 16:08

Další rybářská bašta,pěkné Jani, ta rybka byla zmražená,nebo chlazená??;-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2012 15:10

maris: ne není. Je to vlastně ta cibule a výpek.;-)

Pejli Pejli

14. 6. 2012 14:32

Poslední dobou na rybách ulítávám :-p:yes:

Masula Masula

14. 6. 2012 14:06

Ryby na všechny způsoby:yes:,sem s ní:-p:-))

BILKOVAI BILKOVAI

14. 6. 2012 14:05

Ryba, česnek, cibule...tak na tom bych si moc pochutnala:-p:-*:yes:

maris maris

14. 6. 2012 13:29

Jani, není to ještě zapečené se sýrem ? Nebo se mi to jen zdá ?:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryby v kauflandu na kladně marinada na tresku aljašská treska marináda treska recept treska recept#utm_source=m.search.seznam.cz ryby z kauflandu ryby v kauflandu treska na smetaně a čili chlazená treska recept nizozemska ryba v marinade recepty s treskou ryba v kanflandu treska chlazena nizozemská jídla recepty na nizozemská jídla nizozesmké recepty

Suroviny: treska, cibule, česnek, šťáva citronová, citron, olej, máslo, chilli tekuté, sůl

TopRecepty.cz

Nizozemská treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrXW