jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí

Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí
nahoru
Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso
Počet porcí Počet porcí: 6

Suroviny:

6 plátků kuřecího masa ( já měla 3 prsa - rozkrojila jsem je napůl)
koření na maso dle chuti (mám vyzkoušeno Gyros nebo grilovací, lze určitě použít i na drůběž, či jen sůl, pepř ...)
1 cibule
2-3 stroužky česneku

150 g eidamu
1 zakysaná smetana
sůl, pepř
koření provensálké bylinky a/nebo trošku petrželky
1 vejce

olej
1 kostka drůbežího bujonu

Postup přípravy receptu

Maso lehce naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nezkroutilo.
Z obou stran posypeme kořením.
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na plátky.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme pár půlkoleček cibule a pár plátků česneku, necháme lehce zesklovatět.
Pak zprudka opečeme maso z obou stran, vyjmeme a dáme do pekáčku, ve kterém budeme zapékat.
Ve výpěku orestujeme i zbylou cibuli a česnek. Poklademe na plátky masa - přilijeme, pokud nemáme moc, i výpek.
V hrníčku rozpustíme kostku bujonu (zalijeme vroucí vodou, zamícháme).
Maso podlijeme připraveným vývarem. Přikryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°cca 15 min.

Mezitím si nastrouháme sýr najemno. V mističce rozmícháme zakysanou smetanu s nastrouhaným sýrem, lehce osolíme, opepříme a přidáme dle chuti bylinku a/nebo petřželku.

Maso vyndáme, pokud je již hotové, naneseme na něj připravenou sýrovou směs a dáme zpět do trouby zapéct dozlatova - pokud máme, použijeme horký vzduch.

Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou(chřestem) a/nebo tatarkou.

Poznámka

http://www.toprecepty.cz/recept/27764-bily-chrest-...

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí"

autor: Radim (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2012 02:05:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je opravdu zajimavy, jen sem se nedocetl, co mam delat s tim vejcem, co sem si pripravil smajlik

vloženo: 15.06.2012 20:16:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Montanko máš to všechno velice hezky připravenésmajlik+3smajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kuřecí plátek s vejcem recept kuřecí prsa s čepicí kureci platek kuřecí pod čepicí maso pod čepicí kuřecí maso pod sýrovou čepicí maso pod čepici - galerie




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty